Emine Şenlikoğlu
Yüzlerce soruya yüzlerce cevap verdik. Ve dedik ki, "Nedenler, niçinler nedendir bitmez. Bir şeyi inkar için yok diyebilmek yetmez."
Tahmini Okuma Süresi: 11 sa. 34 dk.Sayfa Sayısı: 408Basım Tarihi: Mart 2010İlk Yayın Tarihi: 1984Yayınevi: Mektup Yayınları
ISBN: 9789756717004Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

408 syf.
Puan vermedi
İlk incelememm
Bismillahirrahmanirrahim Öncelikle Emine Şenlikoğluyu nasıl tanıdığımdan bahsetmek istiyorum: Mbb gençlik merkezinde söyleşisi düzenlenmişti. Ben başka biriyle karıştırdım staj yaptığım kurumdan kaçıp katıldım başka biri çıktı ve hatta öyle bir söyleşi oldu ki baya etkilendim. Öncelikle çocukluk yılları nasıl geçtiğini anlattı baya yorucu bir
Gençliğin İmanını Sorularla Çaldılar
Gençliğin İmanını Sorularla ÇaldılarEmine Şenlikoğlu · Mektup Yayınları · 20101,812 okunma
408 syf.
7/10 puan verdi
Diğer kitaplarına oranla daha iyi, katılıp katılmamak size kalmış ama değişik soru ve cevapların yer aldığı ilginizi çekebilecek bir kitap. Daha objektif olup bilimsel cevaplar verilebilseydi aslında daha çok okunmaya değer olabilirdi.
Gençliğin İmanını Sorularla Çaldılar
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.