52 Adımda Hayatın Gerçek Zenginliklerini Nasıl Keşfedersiniz?

Napoleon Hill
8.5/10
6 Kişi
Okunma
Beğeni
1.478
Görüntülenme
Neden bazıları başarılı olur, bazıları olamaz? Başarıya ulaşmak için disiplinli olun. Çocuklarınızı başarısızlığa sürüklemeyin. İstediğiniz işi yapın. Başarıya ulaşmak için başkalarının size yardım etmesine izin verin. Kişisel çekiciliğinizi kullanın. Korkularınızı yenin ve hedefinize ulaşın. Mesleğinizde yükselin. Kendi hayatınızı yaşayın! Bu harika kitapta Napoleon Hill, sizlere başarının elli iki altın anahtarını sunuyor. Dünyanın en çok satan yazarlarından biri olan Hill, milyonlarca kişinin başarıya ulaşmasını sağlayan bir kaynaktır. Yazar bu kitabında olağanüstü pratik mesajlarla ve yaşanmış olaylardan örnekler vererek; onların servete ve şöhrete nasıl ulaştıklarını, mutluluğu nasıl yakaladıklarını anlatıyor. Yazar aynı zamanda içinizdeki gücü nasıl ortaya çıkarabileceğinizi de gösteriyor. Napoleon Hill’in bu kitapta önerdiği haftalık uygulamayı yaparak, siz de ufkunuzu genişletebilir, kendinizi yenileyebilir ve hayatta ulaşmak istediğiniz hedefleri yakalayabilirsiniz.
Kitabın Konusu:
160 sayfa

160 syf.
Puan vermedi
Gerçek Zenginliğe Ulaşma Sanatı
İncelememe başlamadan önce şunu belirtmek isterim ki şuana kadar platformda sadece 25 kişinin bu kitabı okuduğunu görmem ve daha önce bu kitap hakkında hiç inceleme paylaşılmamış olmasına bir hayli şaşırdım. Benim Napoleon Hill'in okuduğum üçüncü kitabı bu. İlk olarak
sonra da
Başarının Anahtarları
Başarının Anahtarları
kişisel gelişim kitaplarını okuyup çok beğenmiştim. Bir gün kütüphanede raflar arasında gezinirken, daha önce arayıp bulamadığım bu kitaba rastlayınca çok sevindim. Kitap 52 bölüme ayrılmış ve her bölüm yılın 1 haftasının konusu şeklinde düzenlenmiş. Her makaleyi okuduğumuzda verilmek istenen mesaj hakkında o hafta düşünmemiz isteniyor. Ben tabi 52 hafta bekleyemeyip 5 6 günde kitabı bitirdim. Her okuduğunuzda farklı bir mesajı farkedeceğiniz harika bir kitap.
Düşün ve Zengin Ol
adlı kitapla da bir hayli benzer olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Ama yine de okunmaya değer.
Gerçek Zenginliğe Ulaşma SanatıNapoleon Hill · Altın Kitaplar · 200928 okunma

Napoleon Hill
Napoleon HillYazar · 17 kitap
Hayat hikâyesini yazanlara göre Hill, Virjinya Wise County'nin Pound kasabasında iki odalı bir kulübede yoksulluk içinde dünyaya geldi. Annesi, Hill 10 yaşındayken öldü, babası iki yıl sonra yeniden evlendi. 13 yaşında küçük kasaba gazetesi "Mountain Reporter"de yazmaya başladı. Hukuk okumak için muhaberlikten kazandıklarını kullandı fakat sonra ekonomik gerekçelerle bundan vazgeçti. Sanayici ve zamanın en zengin insanlarından biri olan Andrew Carnegie ile yaptığı mülakat Hill'in kariyerindeki dönüm noktası oldu. Ünlü insanlarla yaptığı mülakatların bir parçası olan bu mülakatta Hill, Carnegie'nin başarı sürecinin basit bir formülle izah edilebileceğine ve sıradan insanlar tarafından da uygulanabileceğine inandığını keşfetti. Hill'den aldığı referans mektuplarıyla 500 başarılı ve çoğu milyoner olan erkek ve kadınla başarının formülünü keşfetmek ve yayınlamak için görüşmeler yaptı. Hill'in araştırmasında görüştüğü ünlü insanlar arasında Thomas Edison, Alexander Graham Bell, George Eastman, Henry Ford, Elmer Gates, John D. Rockefeller, Charles M. Schwab, F.W. Woolworth, William Wrigley Jr., John Wanamaker, William Jennings Bryan, Theodore Roosevelt, William H. Taft, Woodrow Wilson, Charles Allen Ward and Jennings Randolph bulunmaktaydı. Proje yirmi yıldan fazla bir zaman sürdü ve 1928'de "The Law of Success" adıyla kitaplaştırıldı. 1937'de Hill başarı formülünün halen basımı yapılan ve otuz milyondan fazla satış yapan "Think and Grow Rich" kitabında izahını yaptı.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.