Gözlerine İnanma

65+ Yaş

About the Author

Joel Townsley Rogers
Joel Townsley RogersYazar · 1 books
Joel Townsley Rogers, (1896-1984) bugün en çok "The Red Right Hand" ve "Once in A Red Moon" gibi gizem romanlarıyla hatırlanmaktadır. Ancak 1920'lerin başından itibaren üretken bir kısa öykü yazarıydı ve Adventure, Short Stories ve Everybody's gibi dergilerde düzenli olarak yer aldı. Büyük Savaş hikâyeleri moda olup havacılık heyecanı okuyucuların ilgisini çekince Rogers kurgularını hava savaşı piyasasına yöneltti ve Wings, Air Stories, Air War, War Stories, War Novels ve Flying Stories gibi dergiler için çok sayıda hikâye yazdı. 1930'lara gelindiğinde, Argosy ve All-American Fiction'ın daha iyi ödeme yapan basılı yayın pazarlarına satış yapıyordu ve Detective Fiction Weekly, Detective Tales, Detective Book Magazines ve New Detective'e yaptığı satışlarla hızla polisiye alanına geçiş yaptı. İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra Rogers, The Saturday Evening Post gibi kaygan pazar dergilerine kurgu satmaya ve Ellery Queen Mystery Magazine için yeni gizem kısa öyküleri çıkarmaya devam etti. Son romanı The Stopped Clock 1958 yılında yayımlandı.

Quotes

Benim bilmediğim bir şeye canı sıkılıyor gibiydi. Mutfaktaki telefonun yanıbaşında duran rehberi açarak, alaca karanlıkta, New-York'daki garajcı Dexter'in telefon numarasını aramaya koyuldu. Ensesi terlemiş, üzerindeki eski elbiseleri değiştirmemişti elleri topraklıydı.!
30 öğeden 11 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.