Kişisel kitap arşivinizi oluşturmak, okurları, kitapları, yazarları ve konuları takip etmek için 2milyon+ okurun arasına katılın.
Akış
Alıntılar

8.210 üzerinden
61 Puan · 11 İnceleme
Puan vermedi
Gül"... Şarkın ateş renkli çiçeği! Mazlume; bir güle taktığım ad. Sen her çağda yeiden doğar, her bahçede yeniden açarsın mazlume, yanmak ve yakmak için. Yanışta mısın mazlume ve seni yandırmak için yarışta mı sefiller? Yanmaktan yakmaya an bulunmuyor mu gülüm? Gel ağlaşalım..
118 syf.
İskender Pala'nın mükemmel bir önsöz ile Türk Edebiyatında , divan şiirlerinde , Cumhuriyet sonrası şiirlerde .... Bir çok ismini duyduğumuz Üstad şairlerin , yazarların. Fuzuli , Nedim ,Bâki, Nâbi, Nâili, Necati Bey , Yunus Emre ,Recep Garip , Mehmet Akif Ersoy gibi isimlerin...
118 syf.
"İnsanlar,Allah'ın gülü dikenli yarattığından şikayet edeceklerine, dikenler arasında gül yarattığına şükretmelidirler." Gülün gönül bahçemizde tahtına oturması dileğiyle..
128 syf.
Gül Şiirleri
Kitap Gül ile bülbülün aşkından, Gülün her türlü özelliğini edebi ve dini anlamdan, Gülün temsil ettiği her şeyi anlatıyor ve edebiyatımızın her döneminde ki Gül şiirlerinden bir derlemeyi bizlere sunuyor. İçerisinde bazı sözler
'nın diğer kitaplarında...