Gündüz Düşü

Gülçin Özbek Kuyumcu
7.5/10
21 Kişi
50
Okunma
7
Beğeni
2.025
Görüntülenme
İnti̇kam tohumu ruha bi̇r kez düştüğünde, kökleri̇ni̇ salmasına hi̇çbi̇r şey mani̇ olamaz… Hayatı, saplantılı bir âşık tarafından çalınan Zeynep; öfke, hayal kırıklığı ve acıyla yoğurulan ruhundan aldığı güçle yaşadıklarının bedelini ödetmek için yeniden doğdu. Her bir adımını titizlikle planladığı, hiçbir şeyin onu durdurmasına izin vermeyeceği bir intikam oyunu yazdı kendine. Oysa son diye bir şey yoktu… Hayat oyununda kaderin dağıttığı roller, tam da bitti derken başlardı. Hayalini bile kuramadığı aşk, bir gündüz düşüyle çıkageldi ve en derinlerine sızdı. Zeynep, kendinden bile vazgeçmeyi göze aldığı bu yolda, kalbini elinde tutan adamdan vazgeçebilir miydi? Dönüşü olmayan bir intikam yemini ve yalnızca bir kere yaşanacak bir aşk arasındaki savaşın, kazananı olur muydu? (Tanıtım Bülteninden)
468 sayfa
Reklam

Yorumlar ve İncelemeler

468 syf.
8/10 puan verdi
·
Beğendi
Yazarın kitaplarını beğeniyorum. Ve bu kitabı da güzeldi. Akıcı anlatımı olan, heyecan dolu bir romandı. Aşk, intikam yemini.......... Aşk mı? galip yoksa İntikam mı?
Gündüz Düşü
Gündüz DüşüGülçin Özbek Kuyumcu · Ephesus Yayınları · 201950 okunma
468 syf.
10/10 puan verdi
Zeynep ailesi ile yaşayan, hayallerinin peşinden koşan genç bir kızdır. Babasının vefatının ardından hayatı bambaşka ve karmaşık bir hal alır. Babası ölmeden önce kızına bir kasa ve içerisinde
Gündüz Düşü
Gündüz DüşüGülçin Özbek Kuyumcu · Ephesus Yayınları · 201950 okunma
468 syf.
8/10 puan verdi
·
6 günde okudu
Zeynep, sarışın, mavi gözlü, yirmi beş yaşında genç bir kızdır. Yaklaşık üç ay önce babasını kalp krizi sonucu kaybetmiştir. Annesi ile yapayalnız kalmış ve yaşadıkları acıyı beraber atlatmaya
Gündüz Düşü
Gündüz DüşüGülçin Özbek Kuyumcu · Ephesus Yayınları · 201950 okunma
Gündüz Düşü
468 syf.
9/10 puan verdi
·
5 günde okudu
Yazarla tanışma kitabım oldu ve kapatırken iyi ki dedim. Muhteşem bir kurgusu var. Zaman zaman ayrıntılar sıksa da merakla okudum. Yazarın hayal gücü çok iyi ve dili akıcıydı. Okumalısınız
Gündüz Düşü
Gündüz DüşüGülçin Özbek Kuyumcu · Ephesus Yayınları · 201950 okunma
468 syf.
10/10 puan verdi
Zeynep... Ne denir gerçekten hayran kaldım.. Okuduğum güçlü kadın karakterlerime bir yenisi daha eklenmiş oldu.. Zeki, güçlü, cesur.. Kitapla ilgili ne söylesem spo olur.. Bilmeniz gereken harika bir kitap olduğu ve başından bir türlü kalkamayacağınız olsun.. Gerisi zaten bu harika kitapta... Bir de bende hayatımda bir adet Elif olsun istiyorum.. Bir diğer kahraman da benim için o.. Tabi bir de gizli kahramanım war. Okurken en seweceğiniz. Buraya onun için bir kalp bırakıyorum en mavisinden Bir dipnot daha sona doğru selpaklarınızı hazır tutunuz.. Kalbe zarar :) Ve lütfen okuyunuz, gerçekten kaçmaz ;)
Gündüz Düşü
Gündüz DüşüGülçin Özbek Kuyumcu · Ephesus Yayınları · 201950 okunma

Yazar Hakkında

Gülçin Özbek Kuyumcu
Gülçin Özbek KuyumcuYazar · 3 kitap
Mayıs 1986 doğdu. Üniversitede Maliye bölümünde eğitim gördü ve sekiz yıl özel sektörde, satış-pazarlama, ithalat gibi farklı alanlarda çalıştı. Kitaplara, müziğe, resme, motor sporlarına, yapbozlara ve hayal dünyasındaki karakterleri kelimelere dökmeye sonsuz bir aşkla bağlı. Daha önce iki kitabı yayımlanan yazarın Ephesus Yayınları tarafından basılan ilk kitabı Gündüz Düşü oldu. Eşi ve bir çocuğuyla birlikte Edremit’te yaşıyor; günlerini ailesi ve aşkla yazdığı hikayelerini kurgulamakla geçiriyor.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.