Zeze #2

Güneşi Uyandıralım

José Mauro de Vasconcelos

Güneşi Uyandıralım Gönderileri

Güneşi Uyandıralım kitaplarını, Güneşi Uyandıralım sözleri ve alıntılarını, Güneşi Uyandıralım yazarlarını, Güneşi Uyandıralım yorumları ve incelemelerini 1000Kitap'ta bulabilirsiniz.
Acı çok zalim bir şeydi ! Neden bütün ağırlığıyla bir seferde gelip aynı hızla geçmiyordu ?
Kesinlikle
Güneş olmayınca çok canım sıkılıyor. Yağmuru yağıp hemen dinerse seviyorum. Uzun sürerse her yerim küf tutmuş gibi geliyor.
280 syf.
7/10 puan verdi
Şeker Portakalı kitabının devamı olan bir eser. Ama dürüst olmak gerekirse, şeker portakalı kadar iyi bir eser değil. Bu kitapta, deli ve manyak olan 'zeze'yi anlatıyor. Yani gençliğini. Zeze daha çok rahipler ile takılıyor ve bir de kurbağa adamı var. Hayal gücü geniş bu manyağın. Gerçi eskisi gibi yaramaz değil, ama yine de az var. Ve genç adam 15 yaşında aşık oluyor.. Daha boyu 2 karış ama aşık oldu beyefendi. Sonrası güllük gülistanlık mı, yoksa ısırgan otu mu görürsünüz..
Güneşi Uyandıralım
Güneşi UyandıralımJosé Mauro de Vasconcelos · Can Yayınları · 201832,6bin okunma
"İnsanları çok sevmeyi sevmiyorum. Sevince de ölmelerinden korkuyorum."
Ruhumdaki yalnızlığı ilk fark eden öğretmenimdi peder.Gözlerinden hüzün ve kayıtsızlık okunan,kimselerin anlayamadığı o küçük çocuğun hüznünü keşfedendi.
Can yayınlarıKitabı okuyor
“Akrabalık sadece kan bağlarıyla değil,yürek ve akıl bağlarıyla da kurulur.”
Can yayınlarıKitabı okuyor
Zeze ben ya
+ Zeze kes şunu, Tanrı aşkına! Yeter. On ikine basacaksın, artık değişmelisin. Nedir bu sinir bozucu mızmızlanmalar! Yeter! Kes artık. - Biliyorum Adam. Ama nasıl oluyor biliyorsun. Ne kadar uğraşsam da hep gözümün ucunda yaş. + Neden? Herkesten ne farkın var? - Yok tabii. Ama içimden hep ağlamak geliyor. Ne yapayım.
250 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.