Güzel Davrandım Kalp Kazandım

2 Kişi
Okunma
Beğeni
Görüntülenme
Onlar çok sevilen çocuklar… Okulda arkadaşları ve öğretmenleri, evde anne-babaları ve kardeşleri, mahallede komşuları tarafından çok seviyorlar. Güzel arkadaşlıklar kuruyorlar... Temizliğe dikkat ediyor, hep doğru konuşuyorlar. Küçüklere şefkat, büyüklere saygı gösteriyorlar. Hataları affediyor, başkalarıyla alay etmiyorlar. İyi besleniyor, sağlıklarına dikkat ediyorlar. Ve kitap okumayı çok seviyorlar. Çevrelerine hep güzel örnek oluyorlar. Hepsi birer kahraman onların… Sen de “güzel davranıp kalp kazanmak” ister misin? (Tanıtım Bülteninden)
160 sayfa

160 syf.
10/10 puan verdi
Çocuklar için çok güzel resimli eğitici bir kitap .Kitaplara Sevgi .Görgü Kuralları .Sevginin Dilini .Affetmenin Erdemini baz alan ve söylenmesi gereken cümleler renkli puntonla yazılmış tüm çocuklar okumalı :)
Güzel Davrandım Kalp Kazandım
Güzel Davrandım Kalp KazandımYılmaz Yenidinç · Nesil Çocuk Yayınları · 20125 okunma

Yılmaz Yenidinç
Yılmaz YenidinçYazar · 25 kitap
1970 yılında Karabük'te dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini burada bitirdikten sonra Gazi Üniversitesi'nde yüksek öğrenimini tamamlayıp öğretmen oldu. 2006 yılında Millî Eğitim Bakanlığı'nın açtığı sınavda başarılı olup "Uzman" vasfını aldı. "Okumak, öğrenmek ve öğretmek benim için bir tutku" diyen yazar, 1999 yılında Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Bölümü'nü tamamladı. Lisans diploması aldı. 2008 yılında başladığı ilâhiyat yüksek tahsilini ise 2012 yılında açıktan tamamladı. Yılmaz Yenidinç evli ve iki çocuk babasıdır.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.