Tarihin En Korkutucu Suikastçıları
Beğeni
Gösterim
Yazar:
Altay Akman
Onlar, Hasan Sabbah'ın fedaileri. Bazen büyük bir hükümdarın en yakınındaki adamlar, bazen de canını teslim ettiği kişiler. Tarihin görüp görebileceği en büyük suikastçılar. Bu kitap onların hikâyesini baştan sona anlatıyor. Alamut Kalesi'nde başlayan bu hikâye, Hasan Sabbah'ın ölümünden sonra da devam ediyor. Selçuklu Devleti'yle aralarında geçen akıl oyunları, Selahattin Eyyubi'yle yaşadıkları mücadeleler, Avrupa'da yaptıkları operasyonlar ve daha fazlası... Nasıl eğitildiler, hangi suikastları düzenlediler, haşhaş çekip sahte cenneti gerçekten de yaşadılar mı? I. Dünya Savaşı'nda görev almalarından günümüze uzanan yaşamları... Nasıl mı? Evet, onlar hakkında merak edilen birçok şey var. Tüm soruların cevapları bu kitabın sayfalarında saklı. Bu kitap, akıcı ve sıra dışı anlatımıyla gerçek bir Haşhaşiler araştırması. Bu kitap, tarihi yazanları, bir bıçak darbesiyle tarihe gömenlerin öyküsü
208 sayfa (5 sa. 54 dk.) · Lopus Yayınevi
Altay Akman Haşhaşiler
208 syf.
Kitabı okudu
2024 10. kitabı
Haşhaşiler Kitabı Hasan Sabbah dan IV.Ağa Han a kadar yapılan suikastları anlatıyor kitap sonunda da soru cevap bölümü var okudum bitirdim tavsiye ederim
Altay Akman · Lopus Yayınevi · 2024
24 okunma
Yazar · 4 kitap
Kitaplar
Hasan Sabbah Fedaisiydim
8.4
Barbaros ve Korsanlar
7.5
Krallıkları Yıkan İmparator Ce...
8.2
II. Abdülhamid ve Sırları