Bu ülkede hayatta kalmaya çalışan insanların "yaşamaya başlamaları" için motivasyon sağlayan bir kitap.. İyi hissettiriyor yani hepimizin ihtiyacı olan duygu yaklaşık son 4 yıldır :)
İsterseniz bir Kahramanlık Yolculuğu’na çıkabilirsiniz ve Kahraman olabilirsiniz.
İnsanlarla yardımlaşan, hayata hep pozitif bakan, engellerden yılmayan bir kahraman olabiliriz. Ebedi mutluluğu yakalarken insanlara da faydamız olur.
Örnek olarak anlatılan ünlülerden hiçbirini tanımadım ve hikayelerini de ilk kez okudum.
Motive edici pozitif bir kitap. Tavsiyeleri mutlu ve başarılı olmamızı sağlayabilir.
HeroRhonda Byrne · Simon & Schuster's yayınevi · 2013115 okunma
Size şöyle söyleyim bi kere videosu var onu izleyin onun yazıya dökülmüş hali bu fakat diğer serinin diğer devam kitapları da kessinlikle okunması ve takip edilmesi gereken bir seri. Benim gibi çekim yasası ve getirileri götürülerini tam anlayıp kavramak ve paylaşmak istiyorsanız bu seriyi mutlaka edinin :)
HeroRhonda Byrne · Simon & Schuster's yayınevi · 2013115 okunma
Rhonda Byrne (d. 1951), Avusturalya'lı Televizyon yazarı ve yapımcısı. Belkide en bilinen çalışması The Secret (Sır) adlı kitabı ve aynı adla sinemaya uyarlanan filmidir. Aynı zamanda Sensing Murder adlı TV programının da yapımcısıdır.
Australia's Herald Sun gazetesinde yayınlanan bir makaleye göre Rhonda, aynı zamanda Avusturalya TV dizisi Dünyanın en güzel reklamları ve Evlen benimle adlı TV probramlarının da yapımcısıdır. 2007 yılında Byrne, Time Dergisi'nin Dünyanın En Etkili 100 Kişisi listesine girmiştir.