The Secret

2019
İlk Yayın Tarihi:
Kasım 2013
Artemis Yayınları

O kipap, bu kipap, şu kipap :)
Bu ülkede hayatta kalmaya çalışan insanların "yaşamaya başlamaları" için motivasyon sağlayan bir kitap.. İyi hissettiriyor yani hepimizin ihtiyacı olan duygu yaklaşık son 4 yıldır :)
HeroRhonda Byrne · Artemis Yayınları · 2019115 okunma
2021 23. kitabı
Okunma: 01 Aralık 2021 22:57
İsterseniz bir Kahramanlık Yolculuğu’na çıkabilirsiniz ve Kahraman olabilirsiniz. İnsanlarla yardımlaşan, hayata hep pozitif bakan, engellerden yılmayan bir kahraman olabiliriz. Ebedi mutluluğu yakalarken insanlara da faydamız olur. Örnek olarak anlatılan ünlülerden hiçbirini tanımadım ve hikayelerini de ilk kez okudum. Motive edici pozitif bir kitap. Tavsiyeleri mutlu ve başarılı olmamızı sağlayabilir.
The Secret
2024 3. kitabı
Okunma: 06 Mart 2024 22:58
Serinin devamında olduğu gibi muhteşem . Başarmış insanlardan ilham alarak tek nefeste bitirilebilecek bir eser. Hepimiz birer kahramanız.
Düşünce
2019 4. kitabı
Size şöyle söyleyim bi kere videosu var onu izleyin onun yazıya dökülmüş hali bu fakat diğer serinin diğer devam kitapları da kessinlikle okunması ve takip edilmesi gereken bir seri. Benim gibi çekim yasası ve getirileri götürülerini tam anlayıp kavramak ve paylaşmak istiyorsanız bu seriyi mutlaka edinin :)

Rhonda ByrneYazar · 10 kitap
Rhonda Byrne (d. 1951), Avusturalya'lı Televizyon yazarı ve yapımcısı. Belkide en bilinen çalışması The Secret (Sır) adlı kitabı ve aynı adla sinemaya uyarlanan filmidir. Aynı zamanda Sensing Murder adlı TV programının da yapımcısıdır. Australia's Herald Sun gazetesinde yayınlanan bir makaleye göre Rhonda, aynı zamanda Avusturalya TV dizisi Dünyanın en güzel reklamları ve Evlen benimle adlı TV probramlarının da yapımcısıdır. 2007 yılında Byrne, Time Dergisi'nin Dünyanın En Etkili 100 Kişisi listesine girmiştir.