"Herkes anı yaşa der ya. Söylemesi kolay, anı yaşamak ne demek ki?
Esasen anı yaşamak, şu anda yaptığımız şeye tüm kalbimizi vermemiz demektir. Nefes alırken sadece soluğumuza, yürürken sadece adım atmaya, koşarken sadece koşmaya odaklanmak demektir. Her seferinde tek bir şeye odaklanmak yani. Geçmişi ve geleceği unutmak.”
Hayallerinizdeki kitap evi nasıl bir yer?
📚📚
Kitabevi ve kitaplarla ile iç içe olmak isterseniz Hyunam-Dong Kitabevi’ni ziyaret edelim ve ona bir şans verelim.✨✨✨
Bu seneki fuar bir eksik hissettirdi ama nedenini çözemedim (galiba çok kitabım olduğu için vicdan azabından kitap alamadım) Hayatımın en hızlı fuar gezisiydi 30 dk sürdü. Her şeye rağmen yine de kitapsız ayrılmadım 😌
Hizmetçi bu kitabı ilk çıktığından beri çok merak ediyordum ama devamlı daha ucuza bulurum diyip erteliyordum (bulamadım) sonunda aldım.
Aradığın Şey Kütüphanede Saklı bu kitapla karıştırmışım (kapak temaları benziyor) yine de memnunum ama arkadaşım ilk gez sonra alırsın, dediği için
Aradığın Şey Kütüphanede Saklı kitabını görmeme rağmen almadım çok içimde kaldı kitaplığımdan 2 kitap bitirirsem alıcam. (kendime gaz verme çabaları)
Son olarak fiyatlar öyle süper ucuz falan değildi normalde neyse aynısıydı ben pek bir fark göremedim. Kitap fiyatları çok artmış sahaflara sıkı sıkı sarılın 🫂