Ahmet Koyuncu
Henüz beş yaşında topla ilk buluştuğu andan itibaren büyük bir golcü olmayı kafasına koymuştu o. Yıllarca bunun için çalışmış, Barcelona’nın altyapısında oynamış ve İtalyan liginin el üstünde tutulan gol krallarından biri olmuştu. Yolu, tam bir yıldızlar geçidi olan Paris Saint-Germain’e düştüğündeyse artık kendisini kanıtlamış yıldız bir oyuncuydu. Ve sonra kader onu Galatasaray’la buluşturdu. Futbol camiasının kendisinden beklentisi büyüktü ve o da bu beklentileri karşılamaya layık olduğunu gösterecekti. Galatasaray’ın şampiyonluk yolundaki en büyük umudu olan Mauro Icardi, attığı enfes gollerle, taraftarlarla kurduğu benzersiz ilişkiyle ve takım arkadaşlarına her daim yol göstermesiyle yıldız bir futbolcu olmanın inceliklerini sergilerken sizleri de inanılmaz bir futbol yolculuğuna davet ediyor!
Türler:
Kitabın Konusu:
128 sayfa

128 syf.
10/10 puan verdi
Henuz beş yașında topla ilk bulustugu andan itibaren büyük bir golcu olmayı kafasına koymuştu oo. Futbol camiasinin kendisinden beklentisi buyuktu ve o da bu beklentiyi harika bir sekikde gosteriyorr
Icardi - Sahanın YıldızlarıAhmet Koyuncu · Parodi Yayınları · 2023116 okunma
121 syf.
8/10 puan verdi
Fanatik bir Galatasaraylı, büyük bir İcardi hayranı olarak bu kitabı gördüğüm an alıp okumak istedim. 5 yaşında topla tanışan, büyük futbolcu olma hayalini kuran ve bunu kafasına koyan İcardi’nin hikayesi bu. Yıllarca çalışmış, Barcelona’nın alt yapısında oynamış. İtalya liginde gol krallarından biri olmuş. Ve sonra Galatasaray ile yollarının nasıl kesiştiğini görüyoruz. Taraftarlarla arasındaki bağ, oyun arkadaşları ile iletişimi, alçakgönüllü oluşu kendini çok sevdirme sebeplerinden. İyi ki gelmişsin İcardi
Icardi - Sahanın YıldızlarıAhmet Koyuncu · Parodi Yayınları · 2023116 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.