Cehennem, Araf, Cennet

See All
976 syf.
Read in 6 days
Nikomedya Mezarlığında İlahi Bir Komedya
YouTube kitap kanalımda Dante'nin kitaplarından ve İlahi Komedya'nın nasıl okunması gerektiğinden bahsettim: ytbe.one/qY11mC3P_e0 "Yaşam yolumuzun ortasında karanlık bir ormanda buldum kendimi, çünkü doğru yol gitmişti. Ah, içimdeki korkuyu tazeleyen, balta girmemiş o sarp, güçlü ormanı anlatabilmek ne zor!" (s.
İlahi Komedya (3 Cilt Takım)
İlahi Komedya (3 Cilt Takım)Dante Alighieri · Oğlak Yayıncılık · 20205.7k okunma
976 syf.
Read in 11 days
Dante ile Shakespeare dünyayı aralarında paylaşır; bu iki ada eklenebilecek üçüncü bir ad yoktur. T. S. Eliot Dante bir hafta sürecek yolculuğuna 7 Nisan 1300 yılında çıkmıştı. Ben de gerekli hazırlıkları yaptım ve 7 Nisan 2020 yılında Dante'ye düşsel yolculuğunda eşlik ettim. Vergilius rehberliğinde Araf'ın tepesine kadar yolculuk yaptıktan
838 syf.
Read in 12 days
Divine Comédie ( Dante Alighieri)
Robert Langdon, çözmen gereken birkaç mesele var. Zaman olarak kısa ama içerik bakımından uzunn bir yolculuğun başlangıçı ;1300 Yılının 7 Nisan gecesi... Başladık 7 Nisan gecesi Dante ile kutsal yolculuğa, 14 Nisan'a kadar durmadık. Önce Cehennem ile başlayan yolculuğumuzun akabininde Araf geldi ve en son kurtuluş olarak adlandırılan
İlahi Komedya (3 Cilt Takım)
100 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.