Yusuf Piliç

Puan

7.310 üzerinden
212 Kişi · 21 İnceleme
10/10 puan verdi
#okudumbi̇tti̇ Bugün size tam da lisede okuyan gençlerimize göre bir kitapla geldim. Yaş itibariyle bana çok uymasada akıcı sade bir dille yazılmış güzel bir aşk hikayesini konu alıyor kitabımız. Kitabımızın arka kapağında şöyle bir yazımız var. Sevdiğim kız saçlarını sallayıp yanımdan geçsin diye, yollarını değiştiren bir insandım ben. Attığım taş on ikiden vursun diye, taştan önce koşup hedefin yerini değiştiren sadık ve fedakâr arkadaşlarım vardı hayatımda. Oyunun içinde bir oyuncak olduğumu anladığım gün, işler içinden çıkılamayacak kadar karışık ve arkadaşlarım sayesinde belki de daha eğlenceli olmaya başlıyordu. Biz bir ekiptik... … ve ekip olmak, birlik, beraberlik demekti. Bu yüzden, ölümüne dost, kanka, moruk, orti, çete, hafız, hacı ve daha ne türlü slogan varsa hepsiydik. Ha bir de sağlam âşık. Kitabın devamı var seri halinde çıkmış olan bir kitap ama zannediyorum ki diğerlerini okuyamicam
10/10 puan verdi
best karakter boran
İlkde çok sarmadı zaten öyle düşünüyordum sarmaz bu seri diyodum ama ondan sonra olaylar öyle bir gelistiki ben kitap okuduğumu unuttum bı filmin içindeymiş gibi hissettim
9/10 puan verdi
Ay ben çok sevdim. 4N1K tadında ama daha edeplisi, daha az küfürlüsü. Fakat ölümüne kankalığın, birbirine laf sokan liseli aşık olmanın, esen deli fırtınalarla geçen ilk gençliğin çok güzel ifade edildiği bir kitap. Ayrıca enteresan olaylar, gizemli bir anahta ile sadece gençlik kitabı değil macera da sizi heyecanlandırıyor. Bence ergenler mutlaka okusun, hatta güzel gençlik dizisi olur bu kitaptan
8/10 puan verdi
Çooook güzeldi okumak için sürekli erteliyorumdum ama bu ertelemenin gereksiz olduğunu gördüm 2. Kitabı almak için sabırsızlanıyorum çok da akıcıydı
7/10 puan verdi
Selam! iki aşk yaşadığım kitaptan sonra baya kararsız kaldığım bir kitapla geldim bugün. Öncelikle kitapta antisi olacağım hiç bir şey yok, fakat aynı zamanda çok seveceğim bir şey de yok. Yazımı ve anlatımı biraz basit diyebilirim, konu olaraksa biraz daha bana eski zaman aşıklarını anlattı diyebilirim. Konusuna gelirsek, Ana karakterimiz, Boran Çiğdem’e deli gibi aşıktır. Fakat asıl konumuz, babasının bir başka ailesi daha vardır fakat Bora’nın bundan haberi olmamıştır. Bir gün dedesini öğreniyor ve onu ziyarete gittiğinde miras olduğunu öğreniyor, diğer ailesiyle beraber yaşamaya başlıyor, hem babası hakkında öğrenmek hem de mirası korumak için.