Wisteria #3

Adora Yağmur
Wisteria, bir zamanlar yeşil ve barış dolu bir diyardı. Şimdiyse kanla kaplı karanlık bir imparatorluk. Zaiden ve Saige, imparatorluğun kaderini omuzlarında taşıyan seçilmiş savaşçılardır. Sadakatleri, cesaretleri ve kılıçları onları her zamankinden daha büyük bir tehdidin karşısına çıkarır. Acıların Hükümdarı Euria Vaseva, büyü gücüyle krallıkları bir bir fethederken Wisteria halkı zalim bir karanlığın içinde yok olmak üzeredir. Diyarın geleceği Zaiden ve Saige'in, kehanetleriyle Wisteria’nın kaderini değiştirebilecek gizemli bir kâhini bulmasına bağlıdır. Ancak bu yol nehirlerin ötesindeki, ölümcül sislerin ardındaki karanlık sırlarla ve beklenmedik düşmanlarla doludur. Wisteria’nın gökyüzünü kırmızıya boyayan savaş bulutları altında Zaiden ve Saige hem diyarı kurtarmak hem de kendilerini korumak zorundadır. Dostluklar sınanacak, sırlar ortaya dökülecek ve ihanet hiç beklenmedik bir anda onların kapısını çalacaktır. Zafer, sadece savaşın değil kalplerin de kazanılmasıyla mümkündür. Ama hangi bedeller karşılığında? Aldığım her nefes, mühürlendiğine inandığım kaderimden sahip olmadığım anları çalan bir suikastçı gibiydi. Zihnim, yaşam ve ölümün parmaklarını birbirine geçirmiş, ağır hareketlerle dans ettiği, çığlıklar ve kılıç çınlamalarından oluşan kaotik bir senfoniden ibaretti.
392 sayfa

4/10 puan verdi
abla........(spoiler)
Benim için serinin en düşük kitabıydı ama adora'nin yazim dili akici olduğu için kisa sürede bitirdim. Ama kitapta kafama yatmayan cok fazla kısım var birkaçını yazıyorum eger hatam varsa düzeltin -Konu dışı ama kitaplarda son zamanlarda populerleşen ai kullanimindan bahsetmek istiyorum. Ilham vermek amaciyla guzel ama KITAPLARDA AI KARAKTER
7/10 puan verdi
SPOİLERLI Wisteria 3 eleşt- ÖHÖ! İnceleme
Eveeeeet, yeniden merhabalar. Yorumum spoilerlı olucak o yüzden dikkat edin:D Hikâye Saige' in ağzından anlatılıyor. 6 yıldır beraber olduğu Zaiden la beraber kahini falan arıyorlar. Bu yolculukta da bir sürü kişi ile tanışıp dost oluyorlar. Yeri geliyor tabii ki de ihanete uğruyor ve isyancı kampında esir alınıyorlar. Kurtulsalar da Cyra
3/10 puan verdi
simparatorlugun kılıcı
abla ilk kitapta saigei sevmiştim bu yüzden 3. kitapta o olacagını duyunca sevindirmisti taa ki okuyana kadar ilk olarak kitap çok tek düze geldi özellikle ortalarında inanılmaz monoton ilerliyordu. karakterlerin yaptığı planlar ve genel olay örgüsü olsun yeteri kadar düşünülmemiş ve özensiz hissettirdi. özellikle son bölümdeki euriayla takas olayı göl hiç maya tutar mı hocam ya tutarsa şeklindeydi. saige ve zaidenın ilişkisine gelince zaiden gercek bir simparator yani yorum yapmayacagım anlayana.. yan karakterler yine yok gibiydi plota katkıları okyanusa bir bardak su. iyi yanları akıcıydı sondaki karakteri merak ettim sarışın sevdigim icin abla nolur biraz daha karakterlerin altını doldur bye
Yorum
Yazarın kalemi biraz daha gelişmişti ama biraz daha yüzeysel yazmak yerine detaylandırsa daha iyi olurdu, açıkçası bu durum biraz da karmaşaya ve akıl'daki soruların cevaplarını bulamadan yeni sorular yaratıyor. Açıkçası bu tarz fantastik yazarlarının konuları biraz daha detaylı yapıp evreni daha fazla genişletmesinden yanayım bu türü
8/10 puan verdi
Bu kitabın karakterleri serideki favori karakterlerlerim ve özellikle Kairon'un olduğu her sayfa tam paun. Kitabı okurken çok keyif aldım çok olaylı bir kitaptı zaten ancak baştan sona olayların hep çok hızlı geliştiğini düşünüyorum. Biraz daha uzun olsaydı ve olaylar yavaş yavaş gelişseydi benim için mükemmel bir kitap olurdu.
Puan vermedi
Kitap hakkındaki düşüncen hem güzel hem de biraz sıkıcı olabilirdi ama bazı yerleri gerçekten çok güzel ilerledi üç seriden oluşan ve sonuncu seri hem macera dolu hemde bilinmek isteyen gizemlerle ilgili bir kitap okumanızı tavsiye ederim :)
7/10 puan verdi
ortalamanın bir tık üstü.
şimdi... geldik wisteria evreninin üçüncü ve sondan bir önceki kitabına. bu kitap kesinlikle serinin en iyi kitabı oldu benim için. varislerin oyunu beklentimi karşılamamıştı, acıların hükümdarı vasat sayılırdı ve bu kitap ikisinden de daha iyiydi. önce genel olarak sevdiğim ve sevmediğim kısımlardan bahsedeceğim, sonra teker teker karakterler
10/10 puan verdi
Imparatorluğun Kılıcı Incelemesi | Spoilersiz
Selamlar!Ben Talha.Nasılsınız? Bu gün sizlerle
İmparatorluğun Kılıcı
incelemesini yazıcam. Kitap sürükleyici bir hikayeye sahip.Ters köşeler bolca var.Bu ters köşelerin bazıları tahmin edilebilir diye düşünüyorum.Karakterlere gelirsek bu kitapdaki favori karakterlerim Kairon,Fawn ve Nori olabilir.Diğer iki kitaba kıyasla bu kitabı tercih ederim.Sonu beni 4.kitaba itti.4.kitabı bekliyorum şuanda <3 Şimdiden okuyacaklarını keyifli okumalar dilerim.Bir sonraki kitap incelemesinde görüşünceye dek hoşca kalın.
Puan vermedi
ɪ̇ᴍᴘᴀʀᴀᴛᴏʀʟᴜğᴜɴ ᴋıʟıᴄı || #𝑘𝑖𝑡𝑎𝑝𝑦𝑜𝑟𝑢𝑚𝑢 -Beni asla kaybetmeyeceksin, Siyah Kuğu. +Bana artık güvenmesen yeridir. -Sana güveniyorum. +Ya tekrar ölümle karşı karşıya kalırsak ne olacak? -Başa çıkarız. +Seni yine tehlikeye atmak istemiyorum. -Saige. Bu hayatta ve bu diyarda seninle göğüs geremeyeceğim hiçbir şey yok. Oy oy oyyy heyecanla
10/10 puan verdi
Zaideni sevirem
Wisteria serisinin 3. kitabı olan bu kitab məni məndən aldı ciddən. Digər kitablarda favori xarakterlərim olan iki yan xarakteri burda baş rol olaraq görmək,oxumaq tam da ehtiyacım olan şey imiş. Bir çoxuna görə serinin ən maraqsız kitabı kimi görülür bu kitab amma Zaiden və Saige askmlarım sayəsində kitabın hər səyfəsini keyoflə oxudum. Zaideni hələ bu kitabda bol bol oxumaq,sevgisini və sədaqətinin hədsizliyini görmək kaş həqiqi həyatda da Zaidenlər olsa dedirtdi mənə bəli...Bunlardan əlavə yeni tanış olduğumuz xarakterləbr əsasda Kairon kitaba rəng qatdı(favorimsin Kairon slayyy). Hərçeydən əlavə kitabın sonu....anlatılmaz yaşanır evet anlatılmaz. Bi yerdən yaxşı, bi yerdən pis, sevinsəm mi, ağlasam mı bilmədim öyle işte hocam.

Adora Yağmur
Adora YağmurYazar · 0 kitap
Adora Yağmur, 31 Ocak 2001 tarihinde Tekirdağ'da dünyaya gelmiştir. Ankara'da lisans eğitimine devam etmektedir. Ailesinden gelen okuma tutkusuyla küçük yaşlarında kitaplara aşık olmuş, sonrasında da kendi hikayelerini kaleme almaya başlamıştır. Aynı zamanda çeşitli platformlarda kitaplar hakkında içerik üretmektedir. Vârislerin Oyunu, yazarın ve Wisteria serisinin ilk kitabıdır.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.