Sır #1

Öykü Odabaş
Sana nasıl çaresizce âşık olduğumun hâlâ farkında değilsin! İNTİKAMIN SIRRI Wattpad'in en çok okunan yazarı ÖYKÜ ODABAŞ KANNECİ'den! Bir adamın çocukluğuyla büyüyen bir intikam için yapabilecekleri hakkında bir fikriniz var mı? Toprak'ın intikamı dinecek gibi değildi. Çocukluğu elinden alınan bir adamdı o. Acılarla büyüyen kardeşi ve arkadaşları ile birlikte sır dolu intikam planlarını uygularken, gerçekten suçlu olanı mı cezalandıracaktı peki? Herkesin bildiğinden başla bir çocukluk geçiren Duru, bu intikamın tam ortasında asıl intikamı alınacak kişi olabilir miydi? Tüm bu soruların ve imkânsızlığından büyük bir tutkuyla birbirine çekilen büyük bir aşkın cevaplarını bu romanda okuyabilirsiniz. Bittiğine üzüleceğiniz bir romanı rafa kaldırırken kahramanlarının aklınızda kalacağından eminiz. "Farkındaydım kızın halinin, ama ateş saçan masmavi gözleri ve çelimsiz vücudu ile beş adama karşı böyle bir çıkış yapınca, üstelik işkencecisi olmuş beş adama... hayattan ne kadar vazgeçmiş olduğunu gördüm. Ve bu tarif edemediğim şekilde içimi çok acıttı. Kızı kırıp parçalara ayırmış ve tüm dünyasını elinden almıştık. Şimdi de eşek gibi, elimizden geldiğince tamir edecektik."
464 sayfa

1/10 puan verdi
Yorum spoiler içerir. Kitaba devam etmeyeceğim zira ilk sayfalarda yaşananlardan sonra kitabın devamında ne olacağının benim için bir önemi kalmadığını fark ettim. Eğer bu, intikam uğruna kaçırılan ve çok büyük zorluklar yaşayan Duru'nun hayat hikâyesi olsaydı ve işin içine Toprak ile yaşayacağı aşk yahut diğer adamlarla arasında oluşacak
7/10 puan verdi
Kitabın başından kesinlikle nefret ettim. Erkeklerin hiç acımadın Duru’ya işkence etmesi çok rahatsız etti beni. Ne kadar intikam dolu olursa olsunlar masum birinden çıkarmamalıydılar bunu. Sayfalar ilerledikçe kitap sarmaya başladı ama kitap baskısında kimin gözünden hangi anda okuduğunuz yazmıyor o yüzden kafa karışıklığı yaşatıyor. Yayınevi/editör ya da son okumayı yapan kimse keşke bu detaya dikkat etseymiş. Yazarın bu konudaki dikkatsizliğine değinmiyorum bile.. Bunları göz ardı edince gayet keyifli bir kitap, karakterlerin arasındaki bağ, dialoglar gayet güzeldi. Yazar bu kitabı yeniden düzenlese çok daha iyi bir kitap çıkar ortaya. Kitaptaki teknik eksiklikler yüzünden puan düşüyorum.
1/10 puan verdi
Bu tarz yeni yazarları okumak istiyorum. Onlara şans vermek... Bu kadar basit bir konuyu nasıl yüzlerce sayfa yazabiliyorlar, nasıl ortada mesele yokken bunları altı yüzer sayfa yazabiliyorlar? Tamam yazmak herkesin hakkı. Bunları gerçek anlamda kim okuyor?
4N1K
4N1K
gibi kitaplar dizi senaryoları için biçilmiş kaftan ama kitaplardan artık uzak durmalarının vaktidir.
10/10 puan verdi
Ah bunlar gerçekten Zeus'un çocukları,adları bilinsin yada bilinmesin, tanrı, yada yarı tanrı hiç farketmez varlıkları yeter :) Son zamanlarda okuduğum en iyi kitaplardan birisiydi bayıldım :) Benim muhteşem psikopatlarım ( biraz tuhaf oldu farkındayım) ama beşine birden hayran kaldım, yaptıkları inanılmaz işkenceleri bile gözüm görmedi (
10/10 puan verdi
Duru Zafer Erkin'in gerçek kızı olarak biliniyordu. Bu yüzden intikam planı yapmış Toprak,Batı,Demir, Poyraz ve Rüzgar tarafından kaçırıldığında neden kaçırıldığını anlamamıştı. Başına neler geleceğini bilmiyordu. Önce psikolojik ve üzerinde derin yaralar açan bu beş adam daha sonra Zafer Erkin'in kızı olmadığını öğrendiklerinde hepsi Duru'yu benimserler.Duru için onlar titanlardı. En çokta Toprak. Aşık olmaya başlamıştır. Gel zaman git zaman aralarına Şule katılır. Bir gün zafer Erkin'in karisi Duruya mektup yazar gerçek annesi olduğunu,babasının başkası olduğunu ve Poyraz adında abi olduğunu yazmıştı. Herkes çok şaşırdı. Ve olaylar devam etti. Zafer Erkin yine durmamıştı. Bizim titanlar ne pahasına olursa olsun onu bulmak ve tekrar iyileştirmek zorundaydılar. Bakalım hikaye de daha neler oluyor. Ben ikinci kitaba başlarken kitabı merak edenlerin okumasını tavsiye ediyorum. Bu arada bu benim ikinci kez okuyuşum. Ilk kez 2018 yılında okumuşum. O zaman da çok beğenmiştim şimdi de beğenerek okuyorum seriyi...
8/10 puan verdi
kitabı bir daha okumadım, lisede okurken yazdığım not ise; Tam bir intikam kitabı. Kaçırılıp işkencelere maruz kalan bir kız... "Kızı kırıp parçalara ayırmış ve tüm dünyasını elinden almıştık. Şimdi de eşek gibi, elimizden geldiğince tamir edecektik.” diyen bir Toprak ...
Sevmedim
Kitabı maalesef hiç sevmedim çok basit yazılmış çok rahatsız edilecek kelimeler çok rahatsız edilecek yazılar ve konular vardı yani kitap sadece tecavüz üzerine yazılmış basit bir kitap geldi bana fazla rahatsız oldum kitabı okurken kitaba giren her kadına taciz edilme kadına hakaret kadına bağırma kadını alı koyma bu şekilde yazılmış ve ben gerçek anlamda Bu kitap okurken Ne oluyor ya Her sahnesinde de mi bu yaşanır diye diye kitabı bitirdim Baş karakterin bu kadar acı çekip kendisine tecavüz etmek üzere olan bir baş karakteri sevmek kendini edinen işkenceyi Affetmek tuhaf geldi yani kitabı bu yönden hiç sevemedim
10/10 puan verdi
Okuduğum en iyi kitaplardan biriydi bayıldım herkesin beğeniceğini düşünmüyorum ama kitaptaki sahneleri kaldırabilecek olanlar içinde tavsiye ediyorum.
8/10 puan verdi
Kitaplığımda duran bir kitaptı ve ben bir gün canım sıkıldığı için elime aldım ve okumaya başladım o gün başladığım gibi bitmişti. İlk okuduğum kitaptı ve bu kitaptan sonra kitap okumaya başladım. İntikamın sırrı kitabı benim için çok ayrı bir kitap. İçinde şiddet ve +18 şeyler olmasına rağmen sevdiğim bir kitaptı. Okumanızı tavsiye ediyorum.

Öykü Odabaş
Öykü OdabaşYazar · 10 kitap
1979 Nisan doğumlu Etnomüzikolog Öykü Odabaş, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda Korno eğitimi almış, daha sonra Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda Etnomüzikoloji ve Folklor Anabilim Dalı'nı bitirmiştir. Kelt Kültürü ve Müziği Uzmanı olan Öykü Odabaş, aynı zamanda, mental retardasyonu olan çocukların müzikle eğitimlerini geliştirici bir sistem yaratmıştır. Akademik çalışmaları Öykü Kanneci adı altında yayımlanmaya devam etmektedir. 2013 yılından beri, edebi kurgularını Wattpad isimli platformda yayınlamaktadır. Yazar, her şeye bakış açısını; "Bir sesin intervalleri gibidir yaşam; ayrıyken benzersiz ama bir arada armoniyi tamamlayan, tüm değişimleriyle büyük bir senfoni..." olarak özetlemektedir.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.