Film Özel Baskı

Orijinal Adı:
The Runaway Jury
Sıralamalar

2021 17. kitabı
Tam da “motorları maviliklere sürülebileceğimiz” bir günde, hastane odasından herkese selamlar, sevgiler. Sigara içip yaşamını kaybeden birisi üzerinden açılan dava ve dava ile ilgili arka planda olan bir çok olay. Tam da corona illetinin akciğerlerime vermiş olduğu hasar ile uğraşırken eseri bitirdim. Sağlık önemli. Herkese sağlıklı, mutlu günler dilerim.
Sağlık
JüriJohn Grisham · Remzi Kitabevi · 1999131 okunma
2021 5. kitabı
Jüri 05.01.2021
2016 32. kitabı
John Grisham yazdığı kitaplarda genellikle hukukla ilgili konulara değiniyor. Bunları roman haline getirmede oldukça başarılı. İlk okuduğum kitabı 'Sokak Avukatı'ydı. Bu kitaptan sonra başka kitabınıda okumaya karar verdim ve bu kitabı okurkende çok keyif adım
Hukuk
2015 59. kitabı
Rollerini Gene Hackman, Dustin Hoffman gibi usta oyuncuların paylaştığı filmin de senaryasu olan bu roman Grisham'ın en iyi romanlarından biri. Hani hep deriz ya kadının biri x sigara firmasına dava açmış bilmem kaç milyon dolar tazminat almış diye işte bu güzel roman da o tarz bir davanın mahkeme sahnelerini, jürilerin düşüncelerini, kararlarını tabii ki de Grisham'ın olmazsa olmaz ekstra kurgusu ile okuyoruz.
2016 44. kitabı
İlginç bir kitaptı. Daha önce bu yazarın başka kitabını okumamıştım.Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ilk bu kitabından başladım .. Kitabı çok sevdim. Yazar mahkeme salonunun atmosferini çok iyi oluşturmuş,olayları bana birebir yaşattı.Sayfalar ilerledikçe 'acaba nasıl bitecek' merakıyla okudum.Kitabın sonuna bakmamak için kendimi zor tuttum. Muhteşem finali ile herkesin mutlaka okuması gereken mükemmel bir kitaptı

John GrishamYazar · 41 kitap
John Grisham, 8 Şubat 1955 tarihinde Jonosboro, Arkansas'ta doğdu. Babasının işi nedeniyle sıkça taşınmak zorunda kalan Grisham bir süre Mississippi'de de yaşamıştır. 1981 yılında Mississippi State Üniversitesi'ndeki eğitimini tamamlar ve aynı yıl içinde Renee Johnes ile evlenir. Siyasi açıdan girişimler yapan ve aynı zamanda avukat olarak çalışan Grisham, 1983 yılında Mississippi House of Representatives'e seçilir. Aynı dönemde hiç bir zaman bitmeyecek iki kitap yazmaya başlar. Bir yıl sonra üçüncü bir kitabı yazmaya başlar, ancak onu 1986 yılında bitirir. Kitabın adı "Jüri" idi. Zorlu bir yayınevi arayışından sonra Nisan ayında Wynwood Press kitabı yayınlamaya kabul eder. Bir yılda sadece 5000 adedi satan kitap, yazmayı bırakmak için yine de bir sebep oluşturmuyordu. 1988 yılında piyasaya çıkan "Şirket" adlı kitabı ise büyük bir başarıydı. Paramount Pictures kitabı senaryolaştırmak için $ 600.000 ödedi. Bu romandan sonra her kitabı başarı kazanacaktı. Yılın yarısını yazmakla geçiren Grisham, diğer yarısını da oğulunun basketbol takımı ile ilgilenmekle geçirir. Medyadan fazla hoşlanmıyor, sakin yaşamayı tercih ediyor ve inançlı bir baptist'tir.