Kaderin Sırrını Anlamak

Cağfer Karadaş
Gelecek kaygısı, insanın var olmasıyla başlar. Zamanın şimdi noktasını yaşayan insanın, gelecek konusunda kesin bilgiye sahip olmaması endişesini daha da arttırır. İnsan, kaderiyle ilgili az da olsa bilgiye sahip olmak ister. Bu açıdan bakıldığında gelecek kaygısı, insanın en zayıf tarafını oluşturur. Peki insanın kaderi kendi elinde midir? Kader değişir mi? Bu eserde, ‘ilahi yazgı’ ve ‘alın yazısı’ anlamına gelen kaderin anlam çerçevesi, evren ve evrene konulan düzen bağlamında kaderin düşünce tarihindeki yeri disiplinlerarası bir yaklaşımla ele alınmıştır. Eser, kaderin sırrını anlamak isteyenlere kapı aralayacaktır.
Tahmini Okuma Süresi: 4 sa. 59 dk.Sayfa Sayısı: 176Basım Tarihi: Ocak 2018Yayınevi: Otto Yayınevi
ISBN: 9786052300251Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

176 syf.
10/10 puan verdi
Kader Sırdır! Sırrın Tek Sahibi Allah’tır!
Kitabın isminden de anlaşılacağı üzere Kaderin sırrını anlamak bizce mümkün değil. İki kişinin bildiği sır değildir. Sırrın sahibi ise Allah (c.c.)’tır. Bu minvalde bakıldığında konu üzerinde fazla söze gerek kalmadığını anlamak zor değil. Mutlaka okunmalı diyorum. Okuyunca had ve hududumuzu idrak ediyoruz. Rabbim bilerek veya bilmeyerek sarf etmiş olduğumuz söz ve düşüncelerden dolayı Rahmeti ve Merhameti ile muamele eylesin inşaAllah.
Kaderin Sırrını Anlamak
Kaderin Sırrını AnlamakCağfer Karadaş · Otto Yayınevi · 201823 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.