KafkaOkur - Sayı 67 (Haziran 2022) Sözleri ve Alıntıları
KafkaOkur - Sayı 67 (Haziran 2022) sözleri ve alıntılarını, KafkaOkur - Sayı 67 (Haziran 2022) kitap alıntılarını, KafkaOkur - Sayı 67 (Haziran 2022) en etkileyici cümleleri ve paragragları 1000Kitap'ta bulabilirsiniz.
"Yaşamak, beslenmek ve nefes almak için doğayla daima sona ermez bir mücadelenin içinde iken mutluluk ve huzur getirecek hayallerinizin peşinden gitmeye nasıl güç yetirebilirsiniz?"
Sayfa 44 - Kafka Okur : Ben Edebiyattan İbaretim!Kitabı okudu
Yaşamak, beslenmek ve nefes almak için doğayla daima sona ermez bir mücadelenin içindeyken mutluluk ve huzur getirecek hayallerinizin peşinden gitmeye nasıl güç yetirebilirsiniz?
Yasın hangi tarafına yakın olduğunu biraz daha düşünüyor, kendisine o karanlıkta konacak bir yer bulamayınca hiçbirine ait olmadığına hükmedip kederlenmekten vazgeçiyordu..
"Bekliyoruz. Burada, gençlerin ömürleri beklemekle geçer: Daha güzel, bereketli, ölümün olmadığı günlerin geleceğini umut ederek değil; sadece umudun kendisini yeniden kazanabileceğimiz günün gelişini beklemekle."
Sayfa 44 - Kafka Okur: Ben Edebiyattan İbaretim!Kitabı okudu
Cevap veremiyorum, yorgunum. Bekliyoruz. Burada, gençlerin ömürleri beklemekle geçer: Daha güzel, bereketli, ölümün olmadığı günlerin geleceğini umut ederek değil; sadece umudun kendisini yeniden kazanabileceğimiz günün gelişini beklemekle.
Yaşamak, beslenmek ve nefes almak için doğayla daima sona ermez bir mücadelenin içindeyken mutluluk ve huzur getirecek hayallerimizin peşinden gitmeye nasıl güç yetirebilirsiniz?