Kişisel kitap arşivinizi oluşturmak, okurları, kitapları, yazarları ve konuları takip etmek için 2milyon+ okurun arasına katılın.
Akış
Yazarlar
Okurlar
İncelemeler
Alıntılar

KafkaOkur - Sayı 67 (Haziran 2022)

KafkaOkur Dergisi

KafkaOkur - Sayı 67 (Haziran 2022) Sözleri ve Alıntıları

KafkaOkur - Sayı 67 (Haziran 2022) sözleri ve alıntılarını, KafkaOkur - Sayı 67 (Haziran 2022) kitap alıntılarını, KafkaOkur - Sayı 67 (Haziran 2022) en etkileyici cümleleri ve paragragları 1000Kitap'ta bulabilirsiniz.
Günaydın..
"Yaşamak, beslenmek ve nefes almak için doğayla daima sona ermez bir mücadelenin içinde iken mutluluk ve huzur getirecek hayallerinizin peşinden gitmeye nasıl güç yetirebilirsiniz?"
Sayfa 44 - Kafka Okur : Ben Edebiyattan İbaretim!Kitabı okudu
Yaşamak, beslenmek ve nefes almak için doğayla daima sona ermez bir mücadelenin içindeyken mutluluk ve huzur getirecek hayallerinizin peşinden gitmeye nasıl güç yetirebilirsiniz?
Kederin/ acının da değerlisi..
Yasın hangi tarafına yakın olduğunu biraz daha düşünüyor, kendisine o karanlıkta konacak bir yer bulamayınca hiçbirine ait olmadığına hükmedip kederlenmekten vazgeçiyordu..
Sayfa 22 - ../Eda İşlerKitabı okudu
"Bekliyoruz. Burada, gençlerin ömürleri beklemekle geçer: Daha güzel, bereketli, ölümün olmadığı günlerin geleceğini umut ederek değil; sadece umudun kendisini yeniden kazanabileceğimiz günün gelişini beklemekle."
Sayfa 44 - Kafka Okur: Ben Edebiyattan İbaretim!Kitabı okudu
Cevap veremiyorum, yorgunum. Bekliyoruz. Burada, gençlerin ömürleri beklemekle geçer: Daha güzel, bereketli, ölümün olmadığı günlerin geleceğini umut ederek değil; sadece umudun kendisini yeniden kazanabileceğimiz günün gelişini beklemekle.
Beklemenin zerafetini zafere dönüştürmeyi bilmiyor. Dökülenleri değil de sunulanları taşımanın ağırlıksız olduğunu, yenilgiyle barışmak olduğunu idrak edemiyor.
Onları şehrin en kalabalık yerlerinde gözlemleyebilirsiniz. Her şeyden anlarlar ama birazcık. Her şeyden hoşlanırlar ama o şeylere ilgi duymazlar.
Aynı gözyaşının altında
Yaşamak, beslenmek ve nefes almak için doğayla daima sona ermez bir mücadelenin içindeyken mutluluk ve huzur getirecek hayallerimizin peşinden gitmeye nasıl güç yetirebilirsiniz?
Sayfa 44 - KAFKAOKURKitabı okudu
250 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.