Kişisel kitap arşivinizi oluşturmak, okurları, kitapları, yazarları ve konuları takip etmek için 2milyon+ okurun arasına katılın.
Akış

Alıntılar Kitabı

6.810 üzerinden
210 Puan · 42 İnceleme
160 syf.
Bu bir alıntılar kitabı. Yazarın kitaplarından kısa kısa alıntılar var. Bazıları muazzam. Tabii ki bazıları biraz klişe. Uzun bir kitap sonrası minik bir dinlenme anında okunabilir.
160 syf.
Gereksiz bir kitap olur mu? Bu soruyu sorduran bir kitap!
Elif Safak birkaç kitabından yaptığı alıntıları toplamış. İlginç, ama önemi olmayan bir kitap! Okudum, bazı alıntıların altını ben de çizmiştim... Yazar neden bu alıntıları seçti? Kitabı okuduktan yada gözden geçirdikten sonra jiç bir izlenim bırakmadı!
Puan vermedi
Kitabın önsözünde de gerekli açıklama yapılmış aslında. Yazarın kitaplarından alıntıların yer aldığı güzel bir kitap... "Bu kitap dünden bugüne yazdıklarımdan ufacık bir seçkidir. Bir alıntılar kitabı. Karın doyursun diye değil, tadımlık niyetine. Kâğıdın üzerine konmuş birkaç tatlı kelam. Kâğıt helva."
Alıntı
160 syf.
Alıntıları okurken , Elif'in dilini, kalemini ne denli özlediğimi fark ettim. Bu kitaptaki alıntıların alındığı tüm kitapları okumuştum zaten öncesinde. Eğer Elif Şafak okumak istiyorsanız öncelikle bu kitabı alıp okuyun, alıntılardan Elif'in kaleminin güzelliğinin...
6.8/10 · 1.147 okunma
42 öğeden 1 ile 15 arasındakiler gösteriliyor.