Değerler Eğitim Serisi 2. Kitap

0 Kişi
Okunma
Beğeni
Görüntülenme
Yemyeşil, harika bir adanın en yaşlı kuşu olan Kakadya, bir kakadu papağanıydı. Hayat tecrübesinden dolayı, adadaki diğer kuşlar bir sorun yaşadıklarında sıklıkla ona danışırlardı. Bir gün, güzel ötüşleriyle dikkat çeken beş ardıç kuşuna denk geldi Kakadya. Dört tane ardıç ağacının yanında tartışıyorlardı. Kakadya çok geçmeden anlamıştı, bu kuşlar ardıç ağaçlarını paylaşamıyor, her biri bir ağaçtaki meyveleri tek başına yemek istiyordu. Bilge Kakadya, bu soruna da bir çözüm bulabilir miydi? Değerler Eğitimi Serisi’nin ikinci kitabı Kakadya ve Paylaşmayı Unutan Ardıç Kuşları, tatlı bir hikâyeyle paylaşmanın önemini hatırlatırken bazı kuş türleri hakkında da ilginç bilgiler içeriyor.
32 sayfa

Devrim Horlu
Devrim HorluYazar · 5 kitap
12 Mart 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Şiir ve öyküleri Varlık, Lirik, Akatalpa, Şiiri Özlüyorum, Güney, Adalya dergilerinde; Boşluk, Yoz ve Galapera fanzinlerinde yayımlanmıştır. “Gölgeler Çürürken” adlı dosyasıyla 2017 Yaşar Nabi Nayır Gençlik Ödülü’ne, “Boşluklara Doğru” adlı dosyasıyla 2018 Ali Rıza Ertan Şiir Ödülü’ne layık görülmüştür.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.