Bir Necip Fazıl Romanı

Kaldırımların Emzirdiği Çocuk: Şair

Musa Yaşaroğlu
Edebiyatımızın son yüzyılına damga vurmuş, “göğe çekilen bir kartal” olarak tarihe geçmiş bir dev Necip Fazıl KISAKÜREK. Onlarca eserin altına imza atmış, zaaflarına kadar kendini anlatma konusunda hiçbir tereddüt yaşamamış bir kalem o. Kaynayan beyninden taşan onlarca fikrin inşacısı bu eşsiz müellifi, kendi dilinden yansıttıklarından oluşan derlemesiyle bu kez yazar Musa YAŞAROĞLU’ndan okuyacağız. Herkesin kendine özgü bir ders çıkaracağı üstadın bu biyografik romanı, biz okurlara bütünlüklü bir okuma keyfi sunacak. Elinizdeki kitap, yazarın Kaldırımların Emzirdiği Çocuk diye tanımladığı ŞAİR’in, doğumundan otuz yaşına kadarki hayatını; çocukluğu, gençliği, yaşamında iz bırakan insanları ve şehirleri ile okuyabileceğiniz ilk eser. Roman ve hikâye alanlarında çalışmalar yapmış olan eğitimci-yazar Musa YAŞAROĞLU’nun kaleme aldığı Kaldırımların Emzirdiği Çocuk: ŞAİR romanı bundan böyle okuyucusuna emanet.
Tahmini Okuma Süresi: 3 sa. 10 dk.Sayfa Sayısı: 112Basım Tarihi: Şubat 2024Yayınevi: Üçüncü Yeni Yayınları
ISBN: 9786259924410Ülke: TürkiyeDil: Türkçe
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.