Hayatta Sana Anlatılmayan Gerçekler

Behçet Yalın Özkara
İLK KEZ GERÇEKLERİ DUYACAKSIN! PEKİ BUNA HAZIR MISIN? “Bu kitabı satın alıp, almamak arasında gidip geliyorsunuz. Kararınızı daha sağlıklı vermek umuduyla bir de kitabın arka kapağında yazanlara bakmak istediniz… Bu kitabı satın alıp almamaya ilişkin birkaç saniye içerisinde vereceğiniz karar, hayatınızda bir dönüm noktası olacak. Bu kitap bugüne kadar sizlerden saklanan tüm gerçekleri yüzünüze çarpacak. Bugüne kadar nasıl da gözlerinizin içine baka baka yalanlar söylendiğini göreceksiniz. Bugüne kadar ömrünüzü nasıl da bir aldatmaca içinde yaşadığınızı anlayacaksınız. Bu kitabı okuduktan sonra daha güzel bir hayatınızın olacağı iddiasında değilim. Ancak tüm hayal kırıklıklarınızı anlamlandırabilecek ve yeni hayatınızı artık gerçeklerin üzerinde inşa edebileceksiniz. Şimdiden uyarayım, gerçekler canınızı çok acıtacak. Tüm hayalleriniz ve umutlarınız yerle bir olacak ama sonra daha sağlam bir şekilde tekrar yeşerecekler. Eğer gerçeklerin acımasızlığı ile yüzleşmeye hazır değilseniz hemen yan tarafta duran birbirinin benzeri binlerce klasik gelişim kitaplarından birini alın lütfen. Şimdi hazırsanız, emniyet kemerinizi bağlayın ve koltuklarınızı dik konuma getirin. Çünkü hayatınızda ilk kez gerçeklerin türbülansına gireceksiniz ve uçuşunuz ekonomi sınıfı.” Prof. Dr. Behçet Yalın Özkara
Tahmini Okuma Süresi: 4 sa. 59 dk.Sayfa Sayısı: 176Basım Tarihi: Ekim 2024Yayınevi: Kronik Kitap
ISBN: 9786256228177Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

176 syf.
9/10 puan verdi
Başarısız Biri Olduğumu Öğrendim :)
Ortalama bir sosyal medya kullanıcısı olarak Behçet Hoca’yı anımsıyordum. Sonra bir arama yaptım ve son YKS’deki üniversite neti haberi, ardından Fatih Altaylı programı derken iyice yerleşti. Tabii akademiklink sayfasına girip biraz inceledim ve kitabı öyle okudum. Kitap boyunca parantez içinde olan ve sonunda gülücük işareti bulunan cümleler
Kalk Çalış Başarısız Ol!Behçet Yalın Özkara · Kronik Kitap · 2024173 okunma
176 syf.
10/10 puan verdi
Benim adım Tatar Ramazan ben bu oyunu bozarım
AkademikLink youtube kanalı vasıtası ile tanıdığımız Prof. Dr. Behçet hocanın taze çıkardığı kişisel gelişim kitabı. Uzun süredir ilk defa yerli bir yazarın kitabını çıkar çıkmaz aldım. Kanalının yayın gelirlerini şeffaf bir şekilde açıklayıp bağışladığı gibi, bu kitaptan edineceği gelirle de güzel planlarının olduğunu yine bir youtube videosunda
Kalk Çalış Başarısız Ol!Behçet Yalın Özkara · Kronik Kitap · 2024173 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.