Kişisel kitap arşivinizi oluşturmak, okurları, kitapları, yazarları ve konuları takip etmek için 2milyon+ okurun arasına katılın.
Akış

Seçme Öyküler

8.210 üzerinden
499 Puan · 90 İnceleme
132 syf.
İnsanını tanıyıp en iyi yazan yazarlardan biri olduğunu düşünüyorum.Birçok hikayesi bu kitapta toplanmış.Her biri ayrı ayrı güzel ve özeldi,benim için.Keyifli okumalar.
132 syf.
***Sabahattin Ali deyince akan sular durur. Bu kitabı da bir okuyuşta okunacak kitaplardan birisidir. Sürükleyicidir. Çeşitli öykülerden oluşmaktadır. Konya’dan çıkıp Beyşehir’e giden yolun başlangıcındaki dik yokuşu tırmanmaya başlayınca, herkes yanındaki ile veya çaprazlama ta...
Puan vermedi
Kamyon
Sabahattin Ali okumayı oldukça çok seviyorum, Bu eseri bir zamanlar çok aramıştım ancak bulamamıştım. StoryTel’de bulunca okumak istedim. 16 öyküden oluşuyor ve Sabahattin Ali’nin biyografisinden oluşan bir öykü kitabı öykü kitaplarını çok seviyorum hem yormuyor insanı hemde kolay okunuyor ondan dolayı çok severim bu eseri de okumaktan oldukça memnun oldum.. Tavsiye ediyorum.
Puan vermedi
8.2/10 · 2.423 okunma
92 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.