İnsanını tanıyıp en iyi yazan yazarlardan biri olduğunu düşünüyorum.Birçok hikayesi bu kitapta toplanmış.Her biri ayrı ayrı güzel ve özeldi,benim için.Keyifli okumalar.
***Sabahattin Ali deyince akan sular durur. Bu kitabı da bir okuyuşta okunacak kitaplardan birisidir. Sürükleyicidir. Çeşitli öykülerden oluşmaktadır.
Konya’dan çıkıp Beyşehir’e giden yolun başlangıcındaki dik yokuşu tırmanmaya başlayınca, herkes yanındaki ile veya çaprazlama ta...
Kamyon
Sabahattin Ali okumayı oldukça çok seviyorum,
Bu eseri bir zamanlar çok aramıştım ancak bulamamıştım. StoryTel’de bulunca okumak istedim.
16 öyküden oluşuyor ve Sabahattin Ali’nin biyografisinden oluşan bir öykü kitabı öykü kitaplarını çok seviyorum hem yormuyor insanı hemde kolay okunuyor ondan dolayı çok severim bu eseri de okumaktan oldukça memnun oldum.. Tavsiye ediyorum.
Kamyon
Sabahattin Ali okumayı oldukça çok seviyorum,