Dav Pilkey'den Bir Kahramanlık Romanı

Dav Pilkey
Dünya gezegeni için karanlık ve belirsiz bir zamandı. Kötü adamla, sokakları ele geçirmiş ve dünyadaki tüm süper kahramanlar kötülükle savaşamayacak kadar yaşlanmıştı. İşte tam o sırada ekstra güçlü, yeni, gelişmiş bir süper kahraman ortaya çıktı: Kaptan Düşükdon. O, hızlı bir kemerden daha hızlı, boksör şortundan daha güçlüydü. Kaptan Düşükdon, adalet, dürüstlük, çekmiş ve pamuklu her şey için savaşarak gece-gündüz şehri gözledi.
128 sayfa

128 syf.
7/10 puan verdi
Merhaba sevgili okur, Aybars’tan ödünç alıp yarım saatte okuduğum keyifli bir kitaptı. Aybars’ın neden çok beğendiğini anlayabiliyorum. Bu kitap, Kaptan Düşükdon serisinin ilk kitabı, diğerleri de olsa okumaya devam edecektim. İki haylazın, kötü kalpli okul müdüründen yanlışlıkla kahraman yaratmasını anlatıyor. Maceralar maceraları kovalıyor. Üslubu da oldukça keyifliydi. Aerikan bayrağını okurun gözüne sokması dışında keyif aldığım bir deneyim oldu.
Kaptan Düşükdon'un Maceraları
Kaptan Düşükdon'un MaceralarıDav Pilkey · Altın Kitaplar Yayınevi · 2006106 okunma
128 syf.
Puan vermedi
Çocuk kitabı belki ama benim çok hosuma gitti.. Oğluma almıstım kitabı, her kitapta oldugu gibi ona okumadan önce kendim okudum ve gercektenn bu iki cocugun yaratıcı ruhu ve cesaretleri cok hosuma gitti.. Tabiki yaramazlıklar konusunu , kötü şakalarını savunmuyorum..ama onlar da hayatın tadını boyle bulmuslarr.. yazara tebrikler..

Dav Pilkey
Dav PilkeyYazar · 26 kitap
Pilkey, 4 Mart 1966'da Cleveland, Ohio'da Barbara ve David Pilkey Sr.' çocuğu olarak doğdu. Bir ablası vardır. Pilkey'e çocukken dikkat eksikliği, hiperaktivite bozukluğu ve disleksi teşhisi kondu. Pilkey, Kent State Üniversitesi'nden mezun oldu. 2005 yılında Sayuri Pilkey ile evlendi. Kaptan Düşükdon'un (Özgün adı: Captain Underpants) yazarıdır. Yazılarında George Beard ve Harold Hutchins adını da kullanmaktadır.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.