Karantina #5

Beyza Alkoç
"Mesele hiçbir zaman karantinadan kurtulmak degildi. Mesele karantinayı sevmekti." Duvarların yükü hâlâ üzerimizde ve Karantina hâlâ bir adım arkamızda... Belki de kabullenmemiz gereken bir şey vardı bu hayatta. Karantina hayatın ta kendisiymiş; içinden çıkmak değil, içinde yaşamayı öğrenmek gerekirmiş. Öyleyse soruyorum sana: Hazır mısın? Sana bu zamana kadar hep o karantinadan nasıl kurtulduğumuzu anlattım, artık o karantinaya nasıl döndüğümüzü anlatmanın vakti geldi. Hazırsan başlayalım. Ben Zeynep. Zeynep Akay. Mahşerin Üç Atlısına dördüncü olmaya geldim… Ve oldum. Mahşerin Dört Atlısı hep yaşayacak ve Karantina ruhu asla bitmeyecek. Bu bir son değil; hepimiz için bir başlangıç. Unutma, biz her zaman seninleyiz. Gözlerini kapattığın her an bizi görebilirsin. Peki, hâlâ bizimle misin? Karantina Beşinci Perde’de Zeynep, Onur, Burak ve Mert’le yan yana, son bir defa daha savaşmaya hazır mısınız? Öyleyse başlayalım. Kendi karantinanızı bulmanız, onu kabullenip sevmeniz dileğiyle…
336 sayfa

MAHŞERİN DÖRT ATLISININ MACERA DOLU HİKAYESİ OKUMADAN BEĞENMEYİN!!
10/10 puan verdi
Selamünaleyküm , değerli 1k ailesi , Bugün yine bir incelme yapmak için karşınızdayımmm
Karantina: Mahşerin Dört Atlısının Hikayesi — Beşinci Perde
Karantina: Mahşerin Dört Atlısının Hikayesi — Beşinci PerdeBeyza Alkoç · İndigo Kitap · 202011,1bin okunma
6/10 puan verdi
Mesele karantinadan çıkmak değil karantinayi sevmekti, ay benim gece senin gibi alintilarla ile tanınan karantina serisi sonunda bitti. Evet sonunda diyorum çünkü kitap gereğinden çok fazla uzatılan bir kitap. Diğer wattpad kitaplarının yanından bile geçemeyecek olsa da büyüyor oluşumdandır ki kitap hakkında eskisi gibi düşünmüyorum. Beni okumaya başlatan serinin ilk üç kitabını okuduğum zaman hayran kalmış daha önce bu kadar akıcı bu kadar güzel bir kitap olacağını bile düşünmemiştim. Okuduğum kitaplar ve türler arttıkça çok bi olayının olmadığını aşk kitabı okumak istiyorsam kürk mantolu madonna, gençlik kitabı okumak istiyorsam uzun hikaye gibi tür ve kitapların bana daha çok hitap ettiğini anladım. Serinin son kitabı olan beşinci perdeyi alma sebebim kitaplığımı tamamlamak ve tahminlerimi acaba yanıltırlar mı diye düşünmemdi ama maalesef yanıltmadılar. Onur'un ela gözleri ve Zeyneb'in güzelliğinden çevireceğiniz sayfalarda nelerin konuşulacağını düşünmek zor olmayacaktır. Polisiye olarak olay örgüsü serinin diğer kitaplarıyla kıyaslanamayacak kadar azdı. Her şey bir yana Beyza Alkoç'un tüm kitaplarında vermek istediği mükemmel mesajlar ve satırlar var. Mutlaka kendinizi bulacak ve cümleyi tekrar tekrar okuyup kendinizi bir yere dalıp düşünürken bulacaksınız. Ve son olarak bana kendimi tanımaya başladığım zamandaki hissettirdikleriniz ve kendim için yaptığım en güzel alışkanlığın temelini oluşturduğun için teşekkürler KARANTİNA, teşekkürler Beyza ALKOÇ.
Son'unda!!!
10/10 puan verdi
Ve karantina serisinin son kitabı olan beşinci perde artık basımda... Dijital de okuduğum serinin son kitabının incelemesi şimdi nasip oldu :)).
10/10 puan verdi
Kitabın ilk dört serisini okudum. Konusu sürükleyici, duygusal bölümler fazlasıyla var. Çok güzel bir aşk romanı olduğunu söyleyebilirim. Bir günde rahatlıkla okunabilir. Bazen okuduğunuz kitabın içine girersiniz, kendiniz yaşarsınız adeta olayları. Tamı tamına öyle bir kitap.
6/10 puan verdi
"Doğanın kanunu bu. Güneşin doğması için geceden vazgeçmeliyiz." Ve Karantina serisinin son kitabı, beşinci perde... Karantina üçüncü veya dördüncü kitapta final olsa daha güzel olurdu demiştim, hala da öyle düşünüyorum fakat normal olarak final beni oldukça etkiledi. Onları bir daha okuyamayacağımı bilerek bölümü bitirmek beni üzdü elbette. Bu kitapta bütün olaylar çözülüyor, her şey son buluyor, hikaye bitiyor... Zeynep, Onur, Burak ve Mert artık rahat bir nefes alıyorlar ve güzel bir hayata adım atıyorlar. "Bazı şeyler zaman alır, ve zaman da bazı şeyleri alır bazen."
Karantina: Mahşerin Dört Atlısının Hikayesi — Beşinci Perde
Beyza alkoç karantina serisi incelemesi
4/10 puan verdi
Öncelikle serinin kitaplarının hepsinin incelemesini bir arada yapmayı yeğledim. Ben karantina serisini okuduğumda seri gerçekten çok akıcı bizi hemen kendine çekiyor. Seriyi okurken sürekli bir
10/10 puan verdi
"Sen günbatımını izlerken günbatımı da seni izliyor aslında." Son ve sonsuza dek Karantinaylayız. Zeynep, Onur, Burak ve Mert' in bize veda ettiği son macera. Her şey güzel gidiyor derken son kez karanlığa çekiliyor Mahşerin Dört Atlısı. Kitaptaki Efe Duran ve İzmir ayrıntısı beni çok sevindirdi açıkcası. Yazarın diğer kitap karakterlerini Karantinayla birleştirmesi güzeldi. Hikayelerinin aynı zamanda gerçekleşmesi çok hoş bir detaydı. 5. Kitap olmasına rağmen hâlâ anlatımı sürükleyici ve akıcıydı. Kitabın sonuna ne zaman geldim anlamadım bile. Kitabı hemen okuyup bitirmemek için kendimi zorladım hatta. Kitabın sonundaki sorulardan alın kitap kapağına kadar mükemmel bir bitiş kitabıydı. Mesele hiçbir zaman karantinadan kurtulmak değildi. Mesele karantinayı sevmekti. Herkesin kendi karantinası bulacağına eminim. Sahi nedir senin Karantinan? Son ve sonsuza dek seninleyiz... Peki sen hâlâ bizimle misin? Unutma artık hep aydınlıkta dans edeceğiz. Çünkü ışıklar aydınlıkta bile yanmaya devam ediyor.
Karantina: Mahşerin Dört Atlısının Hikayesi — Beşinci Perde
Karantina Ay Benim Gece Senin..
Puan vermedi
Mahşerin Dört Atlısının Hikayesi.. Ay benim gece senin.. Onur'un küçükken yaşadığı başına gelen olayla başlayan ve günümüzle devam eden bir hikaye. Zeynep'in yeni bir okula gidişi ve ilk günü yaşananlar okulun karantinaya alınması ile devam ediyor hikaye.. Zeynep'in Onur'la karşılaşması ve daha sonra Mert ve Burak'la tanışması başlarına gelen olaylar birbiriyle olan bağlantıları ve dostluklarının anlatıldığı beş serilik bir kitap.. Keyifli okumalar.. Teşekkürler Beyza Alkoç
Puan vermedi
Okuduğum sürekliyici ve akıcı bir seriydi. Bazı bölümler benim için fazla uzatılmış gibi geldi örneğin, başrollerin kavuşmasında sürekli bir engel çıkması vs bunların dışında gayet güzeldi. İyi okumalar .
Mahşerin Dört Atlısı
10/10 puan verdi
-Teşekkür ederim. -Teşekkür mi edersin.. -Ay benim, Gece senin.. Zeynep, Onur, Mert ve Burak... Sizinle güldük,sizinle ağladık. Yeri geldi heyecanlandık ,yeri geldi korktuk. Yeri geldi bazı olaylarda istemediğimiz kelimeler bile kullandık sizi üzenlere.. Ben tüm seri boyunca tüm duyguları yaşadım sizinle. Hıçkıra hıçkıra ağladığımı daha sonra kahkaha attığımı bile biliyorum. Siz mahşerin 4 atlısı bizse her hikâyenizde size eşlik eden milyonlarca kişiydik. Her zaman sizinleydi kalbimiz. Ve hayatımızın sonuna kadar da öyle olacak. Şimdi sizden ayrılmanın burukluğunu yaşasak bile mutluyuz. Bizim için sadece bir kitap olmadı KARANTİNA SERISI. Herşey gönlünüzce olsun. Ve hala bu seriyi okuyamayan varsa bir an önce başlasın...
Karantina: Mahşerin Dört Atlısının Hikayesi
Karantina: Mahşerin Dört Atlısının Hikayesi — Üçüncü Perde
Karantina: Mahşerin Dört Atlısının Hikayesi/Dördüncü Perde
Karantina: Mahşerin Dört Atlısının Hikayesi/Dördüncü Perde

Beyza AlkoçYazar · 16 kitap
Beyza Alkoç 15 Şubat 1996 yılında İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlardan beri farklı türde eserler vermeye başlamıştır. Edebiyata ve kurgu oluşturmaya daha okuma yazma bilmediği dönemden beri ilgi duymaya başlamıştır. İlkokul, ortaokul ve lise dönemi boyunca kendisini hep yazma deneyimleri ile geliştirmeye çalışmıştır. İngilizce Mütercim Tercümanlık okumuştur. İlk kitabı 2015 yılında yayınlanan Beyza Alkoç ülkede düzenlenen bir çok hikaye yarışmasında ödüller almıştır.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.