Uğur Doğan
Okunma
Beğeni
1.030
Görüntülenme
Kişiliğimizi oluşturan şey, yaşadığımız anlar değil, o anlardaki duygularımızda Heyecan, Umut, Korku, Sevinç, Keder... Zihnimin karanlık kuytularından çekip çıkarmaya çalıştıklarımla, çivi gibi zihnimde çakılı olanlar arasına sıkışmış Kayıp Zamanlar. .. Neden herhangi başka bir zaman değil... Neden? Ve... Son kaldığım yer... Boşluk... Beynim, hayatımla ilgili binlerce soru tarafından saldırıya uğruyordu ve bu soruların hiçbirinin cevabı bende değildi. Kayıp Zamanlar, genç bir mimarın kendisini, geçmişini, hayatını ve kimsenin -hatta kendisinin bile- bilmediği zamanları sorguladığı, okuyucuyu da kendi ‘Kayıp Zamanlar'ının kapısını aralamaya davet ettiği bir yolculuğa çıkarıyor.
Tahmini Okuma Süresi: 3 sa. 58 dk.Sayfa Sayısı: 140Basım Tarihi: 2021Yayınevi: Cinius
ISBN: 9786257313629Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

140 syf.
9/10 puan verdi
(Dikkat, spoiler içeren ifadeler var)
En hızlı okuduğum kitap olabilir. Kitabı ve yazarını burada gördüm, yazarın inceleme yazısını okudum ve bir şans vermeye karar verdim. Gerçekten bu şansı hak eden bir kitap. Öncelikle konu çok enteresan. Ana karakterin hafıza kaybı üzerine odaklanıyor hikaye. Ancak normal bir hafıza kaybı değil. Adamın hafızası belli bir yerden itibaren
Kayıp ZamanlarUğur Doğan · Cinius · 202113 okunma
140 syf.
10/10 puan verdi
Bu bir inceleme yazısı değil; kitabı ben yazdım :) Bugüne kadar kitapla ilgili görüş belirten kişilerin tamamı kitabı beğendiğini, çok sürükleyici bulduğunu ve bir solukta okuduğunu söyledi. Ama birçoğu doğrudan tanıdığım insanlardı. Dolayısıyla beni mutlu etmek için de böyle söylemiş olabilirler. Umarım buradan birileri de kitabımı okur ve inceleme yazar da objektif değerlendirmeleri görmüş olurum...
Kayıp ZamanlarUğur Doğan · Cinius · 202113 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.