Öngörü (The Premonition) Serisi 4

Orijinal Adı:
Incendiary

2025 47. kitabı
Okunma: 23 Ekim 2025 21:01
Çok şükür sonunda 4. Kitabımı da bitirmiş oldum. Bu kitapta da Evie babasıyla tanışır ancak bu tanışma beklediği gibi gitmez gerçi babasıyla tanışmayı bile beklemiyordur aslında ama aile konusunda izdihama uğrayan Evie ayrıca Gancanagh tehtidi ile uğraşırken bir yandan da yeni aile durumunu, yeni serafimlerle uğraşmaya çalışır. Kitap da tek beğenmediğim saçma bulduğum nokta 1. Evie’nin sürekli her şey de kendini öne atma tutumu nefret ettirdi bana artık 2. Olarak Serafim mükemmel güçlü, evrimleşti, Russel’dan önce dönüştü ve melekleşmeye başladı ama halen kimseye doğru düzgün kafa tutamıyor ayrıca yazar grup mu seviyor nedir 3 kişiye aşık olmak ne Allah aşkına yani ? Hani kızlardaki kötüye aşık olma durumu beni bitiriyor bu kitapta da o kadar çok bu durum var ki iğreti geldi eskiden bayılarak okurken şimdi sinirleniyorum artık her neyse lütfen böyle mal kız karakterler yaratmayın kitaplarda bile olsa. Diğer türlü güzeldi, yaşanan olaylar beni bile gerecek kadar güzel tasvir edilmişti, hikayede de açık bulamadım gerçi aramadım ama yok gibiydi. Sonu inşallah güzel olur bakalım.
·544 syf.·
2021 5. kitabı
Herkese merhabalar.. Bir kitap hakkında inceleme yazmak zaten zor bir durumken bu incelemeyi bir serinin dördüncü kitabı hakkında yazmak hatta spoiler vermeden yazmak istemek daha da zor. Bu incelemede konudan bahsetmeden direk düşüncelerimden bahsetmek istiyorum. Bu kitapta en sonunda Evie'nin babasının kim olduğunu öğrendik. Babasını öğrendikten sonra da Evie'ye aşık olan kişi sayısı tam olarak dörde yükselmiş durumda ki bunlar şu an yaşayanlar sadece. Tau ve Xavier karakterleri bir tık hoşuma gitmiş olsa da favorim olmadılar maalesef. Russel için iyi gelişmeler olmaya başlıyor ve bu beni mutlu ediyor çünkü Evie Reed ile mutluyken onun genel olarak mutsuz ve sürekli kıskançlık içerisinde olması bana zor geliyordu. Evie ve onun peşindekileri okumak bir yerde zevkli ama daha sonrasında peşindekilerin Evie'nin ruhuna aşık olması durumu bana artık sıkıcı gelmeye başladı. Şu an beşinci kitabın yüzüncü sayfasındayım ve serinin nasıl biteceğini gerçekten merak ediyorum ve bu gidişle yazarın seriyi ucu açık bitireceğini düşünüyorum çünkü olaylar hala toparlanmadı. İyi okumalar.... Kitapla kalın...
2017 38. kitabı
Okunma: 02 Şubat 2017 18:12
Güzel giden bir seri, heyecanlı olaylar, sürükleyici bir anlatımı var diye düşünürken evie nin aşk hayatı öyle saçma bir hal aldıki kitabı bitirmek için bayağı zorlanıyorum. Bu kadar uzun yazmak için karıştırmaya ve saçma sapan bir aşk hayatı yazmak yerine daha kısa ve olaylar odaklı yazılsaydı çok güzel bir kitap olurdu.
2022 166. kitabı
Okunma: 08 Kasım 2022 00:00
Öngörü serisinin dördüncü kitabındayım. Eksik kitapları bulunca seriyi tamamlamak mümkün oldu. Dır dır edip duruyorum ama genel olarak hoş bir seri. Tek sıkıntı klişeler. Bu kitapta yeni oyuncular ortaya çıkmaya devam ediyor. Konuyu takip etmekte zorlanmadığınız için kadro fazlalığı canınızı sıkamıyor. Evie' nin babası ve cennetten Russell'a bir hediye olan Anya da yeni isimlerden.
2018 38. kitabı
Ayh allahım bu kızın da aşkları bi bitmedi be. Hangi biriyle uğraşsın meleğim. Ah reedcim ah harcanıorsun bu evie gacısının elinde. Bu kitapta evieninn geçmişinden gelenler ile uğraştık. Bir iki bazı olaylar oturuyor ama işler sarpa sarıyor her zaman ki gibi. Bakalım 5.kitapta neler olucak?

Amy A. BartolYazar · 5 kitap
Amy A. Bartol, Premonition Serisi, Kricket Serisi ve The Divided başlıklı kısa hikayenin ödüllü ve USA Today'in en çok satan yazarıdır. Kocası ve iki oğluyla birlikte Michigan'da yaşıyor.