Alexander Winterman
Ya unuttukların kadar özgürsün Ya da unutamadıkların kadar tutsak! Kendini başkalarıyla karşılaştırma, çünkü her insan parmak izi gibidir, hiçbir yönüyle başkasına benzemez. Bütün mutsuzluklar, hatalar, sorunlar, stresler ve çekilmez bir hayat; “başkaları gibi” olma isteğinden doğar. Kendimizi yaratıldığımız gibi kabul etmek ve bir benzerimizin daha olmadığına inanmak huzurlu bir yaşam için yeterlidir. Bu kitabın amacı başkalarına bakmadan kıyaslama hastalığını bırakarak kendimizi tanımak ve huzurla yaşamayı bilinçaltına telkin etmektir. Ayrıca bu bir kişisel gelişim kitabı değildir, çünkü hiçbir insanın kişisel eksikliği yoktur, sadece kendini tanıma eksikliği vardır.
Tahmini Okuma Süresi: 8 sa. 23 dk.Sayfa Sayısı: 296Basım Tarihi: Eylül 2018Yayınevi: Eftalya Yayınları
ISBN: 9786052198254Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

256 syf.
9/10 puan verdi
KENDİNİ İYİ HİSSET Merhaba arkadaşlar bugün kişisel gelişim içerikli bir eserle karşınızdayım. Beş dile çevrilen kitap , insanın ruhuna gerçekten iyi geliyor. Bir çok konu başlığı altında bizlere ders veren, fikir veren bir kitap. Ben önsöz kısmından itibaren altını çizdiğim bir çok cümleyle karşılaştım. Bütün konularda bizi bilgilendirirken, kısa hikayeler anlatılması oldukça hoşuma gitti. Kişisel gelişim kitaplarını okurum severim diyenler için kesinlikle tavsiyemdir. İç huzurun en büyük düşmanı; keşkeler, kaygılar, endişeler, panik atak ve benlik duygusudur. Bunların panzehiri ise kendisiyle barışık yaşamak, inançlarına sarılmaktır. Kötü düşüncelerle, kötü işlerle meşgul olursan kötü olaylar yaşarsın. Dua evrenseldir ve ruhların en iyi ilacı dualardır, bütün enerjisini ondan alır. Kalbin iki penceresi vardır. Biri karanlığa diğeri aydınlığa ve özgürlüğe açılır. Tercih bizimdir. Kendimizle barışık olursak kalbimizin iki penceresi de aydınlanır. Genç kalmak için her şeyi bir tarafa bırakın, sadece sevdiğiniz işi yapın ve çalışın, yeterlidir.
Kendini İyi HissetAlexander Winterman · Yediveren Yayınları · 2023208 okunma
256 syf.
Puan vermedi
Kişisel gelişim türü sevenlerin bayılacağı bir eserle geldim. Yediveren Yayınları’ndan çıkan kitap psikolojik olarak insanı olumlu yönde telkin eden bir rehber niteliğinde. Günlük yaşantımızda karşılaştığımız pek çok stres, kaygı ve mutsuzluk kaynağı duygusal zorluklarla bireysel olarak nasıl başa çıkabileceğimize dair tiyolar veriyor. Olumlu düşünmenin, yaşam tarzında yapılacak ufak değişikliklerle daha mutlu ve dengeli bir yaşamı idame ettirmek için ipuçları veriyor. Oldukça keyif alarak okuduğumu belirtmek isterim. Türü sevenlere kesinlikle önerimdir. Kitapta ve sevgiyle kalın.
Kendini İyi HissetAlexander Winterman · Yediveren Yayınları · 2023208 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.