Kişisel kitap arşivinizi oluşturmak, okurları, kitapları, yazarları ve konuları takip etmek için 2milyon+ okurun arasına katılın.
Akış
Alıntılar

8.410 üzerinden
722 Puan · 124 İnceleme
192 syf.
Mahfi Eğilmez kitabın başında ekonomi sayfalarının başından kaçan olarak beni tanımladı resmen.Anlaşılır,basit,tane tane ekonomi hakkında bilgilenmemi sağladı diyebilirim.Ekonomik konularda bilgilenmek isteyenler için güzel bir kitap.
216 syf.
Puan vermedi
Ekonomi
Öncelikle kitabı çok beğendim.Ticarete ve ekonomiye olan ilgimi teorik bilgi ile süslendirmek istedim ve bunun için farklı kitaplar da okuyorum.Başlangıç kitabı olarak değerlendirebileceğiniz,terminolojiden haberdar olmak için okunması gereken bir kitap.Ekonomiye ilginiz varsa ilk okumanız gereken kitapların başında geliyor.
Deneme, İnceleme
192 syf.
Kitap aynı ismi gibi ekonomiyi kolay ve basit bir şekilde anlatıyor. Yeterli bilgiye sahip olsak da olmasak da hepimiz ekonomik işlemler yapıyoruz. Kitabı okumak isteyenlerin kesinlikle güzel bilgiler öğreneceğine inanıyorum. Tavsiye ederim.
Ekonomi
Puan vermedi
"Ekonomi kitaplarını okuyan herkes ilk anda dünyadaki bütün ekonomik krizleri çözebileceğini düşünür. Okuduklarını sindirmeye, bunları yaşama uyarlamaya bașlayınca okuduklarının yaşamdan kopuk olduğu düșüncesine kapılır ve hayal kırıklıkları yaşar. Bir süre sonra orta yolu...devamını oku
8.4/10 · 2.604 okunma
125 öğeden 1 ile 15 arasındakiler gösteriliyor.