22 Ekim 2021
Yeni İnsan Yayınevi

hayal kırıklığına uğrattı.
2025 6. kitabı
Okunma: 27 Nisan 2025 23:33
Kitap ahım şahım bir kitap değildi ama kötü de değildi. 2 sene önce çok merak ederek almıştım ancak bir türlü okuma fırsatım olmamıştı. 4 gün önce başladım ve az önce bitirdim. Kendimi Yağmur'un yerine koyduğum neredeyse her an çok öfkeli hissettim. Beklentimi karşılamadı. Düşündüğüm, hayal ettiğim gibi bir kitap değildi maalesef. Bazı noktalar çok saçma geldi. Tabi ki okunamayacak bir kitap değil. Merak eden alıp okuyabilir fakat benim tavsiye edeceğim bir kitap olmadı açıkçası.
2022 59. kitabı
İyi günler sizlere yazar @sengulschlensog kaleminden #körebe kitabıyla geldim. Küçük yaşta Almanya'ya göç edenYağmur ve ailesinin öyküsünü okuyoruz kitap da. Almanya 'ya göç ettikten sonra babası onları terk eder. Bu olaydan sonra Yağmur yıkılmak yerine hayata sımsıkı tutunur, öyle hırs yapar ki başarılı bir iş kadını olur, kendine fabrika açar. Bu arada babasının onları terketmesiyle aldığı darbe sonrası erkeklere karşı kalın bir duvar örmüştür. Hiç bir erkeğe güvenmemektedir. Taki karşısına Eren çıkana kadar. Gönlü onu sevse de güvenmemektedir. Ama Eren ısrarcıdır. Sonunda Yağmur duvarı yıkar. Kalbini açar. Sonrası sonrasını sizler okuyup öğrenin diyorum. Yağmur kalbini açtığı Eren'le neler yaşayacak? Eren nasıl birisi ve amacı ne? ‼️Bu soruların cevabını bu kitap da bulabilirsiniz. Ben kitabı severek okudum sizlere de tavsiye ederim. @sengulschlensog @yeniinsanyayinevi
Vuslat teki
Vuslat teki
#neokudum #kitap #kitaptavsiyesi #vuslatinkitapkurtları #hobimmacro #benokudumsendeoku #hobinizhobimolsun #hobimreels #vuslatinkitapkurtlari #tavsiyekitaplar #keşfet #benokudumsendeoku #hobinizhobimolsun
KörebeŞengül Schlensog · Yeni İnsan Yayınevi · 20218 okunma
#seldokudu #körebe Bir insanı en güçlü anında bile güçsüz duruma düşüren nedir? diye sorsalar hiç şüphesiz aşk denir. Aşk öyle bir duygudur ki içini yakıp kavurur, kurduğun duvarları bir bir yıkar. Ve seni sen yapan en güzel duygudur aslında aşk... Yağmur çok küçük yaşta ailesi ile Almanya 'ya tanışır. Kısa süre sonra babası tarafından terk edilirler. O zamandan sonra erkekler ile arasına bir mesafe katıp, kalın duvarlar örer. Kendine güveni olan, kararlı, başarılı, çalışkan, güçlü ve güzel otuz yaşlarında bir genç kadın olana kadar. O yaşa kadar çok güzel idare etmiş ve kendi yolunda emin adımlar ile ilerleyip sağlam bir kariyer yapmıştır. Ta ki o güne kadar... İş ortağını arkadaşı Eren Almanya 'ya bir görüşmeye gelene kadar. Hayat o saatten sörf hiç de sahip olduğu huzura geri dönmez. Eren deyimi yerindeyse zorla dahil olur Yağmur' un hayatına. Yağmur gardını almış, direnmiş ve mesafesini korumuş olsa da karşısında olan Eren işini bilen bir adamdır. Ve bir kadının ne duymak ne yapmak istediğini çok iyi bilir. İşte tam da buradan sonra başlıyor Yağmur'un hayatı, yaşamı, yaşayacakları... İç sese, yaşanmışlıklara ve duygulara yoğun şekilde yer verilmişti bir kitap. Ve o kadar çok altı çizilecek, alıntı yapılacak yer var ki...