Yasasız Demokrasiye Geçiş

Osman Pamukoğlu
"Sırtta üniforma, elde tüfekle siyaset yapılmaz." "Rejimi ve toprakları silah değil, milletin yüreği korur." "Bir devlete itaatsizlik başladığı an, o devletin sonu geliyor demektir." "Örümcekle sineğin pazarlığı olmaz." "Çuval olayından sorumlu asker sivil herkes yargılanmalı." "Silahsız şehit olan 33 çocuğumuzun hesabını soracağız." "Dicle'nin doğusundaki dağları 365 günde eşkıyadan temizleyeceğiz." "Terörle mücadeleden içişleri bakanlığı sorumludur, genelkurmay değil." "Bireysel savaşçıyı 9 haftada yetiştiririz." "NATO ticari bir örgüttür." "Türkiye'de kanunlar büyük sineklerin delip geçtiği küçük sineklerin de takılıp kaldığı örümcek ağları gibidir." "Türkiye bugün yasalı demokrasiden yasasız demokrasiye doğru gidiyor." "Dille beyin arasındaki mesafe iki santim, beyinle kalem arasındaki mesafe kilometredir." "Türbanın normal hale getirilmesi lazım." "YÖK 12 Eylül'ün kalıntısıdır, derhal kaldırılmalıdır." "Bağımsızlığı kaybetmenin tek yolu başkasının parasını harcamaktır." "Halk liderliği yiğitlikle delilik arasında görür." "Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz." (Tanıtım Bülteninden)
Kitabın Konusu:
280 sayfa

10/10 puan verdi
"İyi bir mücadele, sonsuza kadar uzayıp giden değildir."
Merhaba değerli okuyucular!!! "Ben askerime leş toplatmam, geberdikleri yerde kalırlar." diyerek hafızalara kazınan efsane komutan
Osman Pamukoğlu
meşhur sözüyle başlayalım cümlemize... Herkes onu bu sözüyle ve teröre karşı yaptığı başarılı operasyonlarla tanıdı.
Korkunun Çocukları
adlı eserinde terörden tutun; hukuk, eğitim, ekonomi, siyaset, başörtü
Puan vermedi
Okumaya ilk başladığımda Efsane komutan ,efsane değil de ilahi bi karakter gibi anlatılıyor gibi geldi ancak okumaya devam ettiğimde bu bakışım değişti ,Nuriye Atabey 'e Efsane Komutan OSMAN PAMUKOĞLU 'nu incelemeye aldığından dolayı teşekkür ediyorum ,okunyalara memnuniyetimi ,okuyacak olanlara tavsiyelerimi iletirim. Teşekkürler ...
5/10 puan verdi
Osman Pamukoğlu'nun kitaplarını okumaktan keyif alıyorum. Kitabı yorumlara ve içeriğine bakmadan aldım.Korkunun çocukları kitabında daha önceki kitaplarında olduğu askeri ağırlıklı bir bilgiler ve düşünceler bulacağımı umuyordum ama yanılmışım. Sayfalarca siyasi cümleler barındırıyor. HEPAR partisinin nasıl kurulduğunu ve kuruluş ilkelerini partisinin iktidara gelirse millete neler vadettiğini üreten bir Türkiye planladığını aktarıyor. Ama HEPAR partisi ile ilgili öğrendiğim bilgilerin hepsi havada kaldı, Çünkü partinin 21 Nisan 2019 tarihinde Olağanüstü Kurultay kararıyla kapandığını öğrendim.
Korkunun ÇocuklarıOsman Pamukoğlu · Kripto Basım Yayın · 2019390 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.