Güzel, Açıkgöz, Cesur Kızlar 3

Kral Kızının Armağanı

Beatrice Masini
Tıpkı sana benzeyen muhteşem kızların hikâyeleri… Uma yedi kardeşin sonuncusuydu, aralarında tek kız oydu, bir o çocuktu. Babaları sona yaklaştığını hissediyordu ve gönlünü neşelendirecek bir hediye getirmeleri için çocuklarını savanaya yolladı. En güzel hediyeyi getiren tahtının varisi olacaktı. Küçük Uma tereddüt etmeden yola koyuldu. Tek silahı cesareti ve hayal gücüydü.
Çevirmen:
Nükhet Amanoel
Nükhet Amanoel
Tahmini Okuma Süresi: 2 sa. 2 dk.Sayfa Sayısı: 72Basım Tarihi: 2015İlk Yayın Tarihi: Mart 2012Yayınevi: Can Çocuk Yayınları
ISBN: 9789750714344Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

69 syf.
10/10 puan verdi
UMA'NIN GÜZEL HEDİYESİ
Kitap bence aşırı faydalı sevginin, acının, özlemin değerini anlatıyor. kitapta bir kral var ve sonu yaklaşıyor ve kral 6 oğlan 1 kız çocuğuna şunu söylüyor: sevgili çocuklarım biliyorsunuz yaşım ilerledi ve birinize tahtımı bırakmak zorundayım. ama ben bunu eşit şekilde yapacağım bana bir hediye getirmenizi istiyorum bu hediye öyle bir şey olsun ki bana layık olsun..... Çocuklar başlar aramaya 1 ay sonra çocuklar gelir ve hediyeleri verir kral kendine en layık olan hediyeyi Uma'nın ki seçer. Ve Uma'yı kraliçe yapar.
Kral Kızının Armağanı
Kral Kızının ArmağanıBeatrice Masini · Can Çocuk Yayınları · 201525 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.