Dreamland Milyarderleri #1

Lauren Asher
Rowan Peri masalları yaratma işindeyim. Tema parkları. Üretim şirketleri. Beş yıldızlı oteller. Dreamland'i yenileseydim her şey benim olabilirdi. Zahra’yı işe almak başlangıçta gayet iyi bir fikirdi ama onu öptüğümde tüm plan değişti. Bir sahte ad kullanarak ona mesaj attığımda işler kontrolden çıktı. Nerede hata yaptığımı anladığımda artık çok geçti. Benim gibi insanlar mutlu sonları mahvetmek için vardır, yaşamak için değil. Zahra Dreamland'in en pahalı yolculuğunu sarhoş kafayla eleştiren bir teklifte bulunduktan sonra kovulmalıydım. Bunun yerine Rowan Kane bana rüya gibi bir iş teklif etti. Şimdiye kadar tanıştığım en zor patron için çalışmak zorunda kaldım. Rowan kabaydı ve tamamen yasaktı ama kalbim umursamadı. En azından sırrını keşfedene kadar. Milyardere paranın her şeyi çözemeyeceğini öğretmenin zamanı gelmişti, özellikle de konu aşksa.
432 sayfa · İlk Yayın Tarihi: Temmuz 2021

30 yaşındaki ergen ve emo çocuk ile daha fazlası...
1/10 puan verdi
"...küçük detayları hep okumalısın." Okumalı mısın? Uzun zamandır kitap okumakta fazlasıyla zorlanıyor ve bu durumdan kurtulmak istiyordum. Bu yüzden de pek de okumadığım bir türe
Puan vermedi
Üç kardeşin en küçükleri Rowan'ın hikayesini okuyoruz. Her şeyin başlangıcına sebep olan büyükbabasının ölmesiyle başlıyor. Cenazeden sonra avukat büyükbabanin vasiyetini getiriyor. Her kardeşe ayrı ayrı mektup yazmıştır ve mirası alabilmeleri için görevler vermiştir. Bu görevleri yapmak üzere olan Rowan hayatına hiç beklemediği biri girer. Olaylarlar bundan sonrasında daha çok çığrından çıkmaya ve Rowan'ın beklemediği şekilde ilerler. Kitabı genel olarak sevdim zaten merak ettiğim serilerden biriydi. Her iki karakterinde güven sorunu olupta bunun üstünden zar zor gelmeleri ne desem bilemiyorum. Ikisi de çok zorlu yaşam çekmişler. Her neyse okuyacak olanlara şimdiden iyi okumalar.
8/10 puan verdi
#okudumbitti Küçük Detaylar - Lauren Asher
Küçük Detaylar...
8/10 puan verdi
Konusu:Dreamland'in kurucusu ve sahibi olan dedelerinin ölümünden sonra Kane kardeşlerin onlara kalan mirası almak için farklı görevleri yapmaları gerek.Dedeleri üç torununa da mektup bırakarak onlardan ne istediğini ölmeden önce yazmış.Bu kitapta en küçük kardeş olan Rowan'ın hikayesini okuyoruz.Rowan'ın görevi Dreamland'ı 6 ay içinde yeniden canlandıracak yeni bir plan yapmak ve bu planı oylama komitesinin onayından geçirmek.Rowan'a bu konuda Dreamland'ın çalışanlarından biri olan Zahra yardım edecek. Kitabın ilk 150 sayfası aşırı sıkıcı ve klişeydi.Tamam klişe severizde bu kadar da değil.İlk tanışmalarını hiç sevmedim mesela.Rowan'ın karakterini tam olarak anlayamadım.Sonra yavaş yavaş kitap akıcı olmaya başladı.Zahra ve Rowan'ın diyalogları komikleşti ve bu kitabı okumaya devam etmemi sağladı.Sonlara doğruysa çok beğenerek okudum yani nerde ilk 150 sayfadaki sıkıcılık dedim.Kitabın en sevdiğim kısımlarından biri Zahra'nın Seth Kane'e haddini bildirmesi oldu.Doğrusunu söylemek gerekirse ben bu kitabı
Beklenmedik Koşullar
Beklenmedik Koşullar
'ı okumak istediğim için okudum çünkü serinin ikinci kitabını gördüğümden beri merak ediyordum.Keyifli okumalar.
Dreamland milyarderleri#1
7/10 puan verdi
"𝘊̧𝘶̈𝘯𝘬𝘶̈ 𝘩𝘢𝘺𝘢𝘵 𝘩𝘦𝘳 𝘻𝘢𝘮𝘢𝘯 𝘨𝘰̈𝘬𝘬𝘶𝘴̧𝘢𝘨̆ı 𝘷𝘦 𝘨𝘶̈𝘯 ı𝘴̧ı𝘨̆ı𝘺𝘭𝘢 𝘥𝘰𝘭𝘶 𝘥𝘦𝘨̆𝘪𝘭𝘥𝘪𝘳." "𝘛𝘢𝘣𝘪𝘪 𝘥𝘦𝘨̆𝘪𝘭𝘥𝘪𝘳. 𝘈𝘮𝘢 𝘬𝘢𝘳𝘢𝘯𝘭ı𝘬𝘵𝘢𝘯 𝘨𝘦𝘤̧𝘮𝘦𝘻𝘴𝘦𝘬 𝘯𝘢𝘴ı𝘭 𝘩𝘦𝘳 𝘴𝘢𝘣𝘢𝘩 𝘥𝘰𝘨̆𝘢𝘯 𝘨𝘶̈𝘯𝘦𝘴̧𝘪𝘯 𝘥𝘦𝘨̆𝘦𝘳𝘪𝘯𝘪
427 syf.
7/10 puan verdi
Bu seriyede başladık hayırlı olsun. Aslında ben Son Teklifi okumak için başladım. Çok merak ediyorum o kitabi yaaaaa. Neyse aslında sadece son teklifi okuyabilirdim ama arkadaşlar ben takarım. Neyse pdfsi düşene kadar okurum ben bunları :D Küçük detaylari ben sevdim yani yoklukta gider jdhdjdbdjr. Tabii sinir olduğum yerler vardı. Rowan beyin Zahranin kalbini kırmasi çok üzdü ama bizim kız surundurdu biraz . Zahra kalp kalp. Gurur ve önyargıyida seviyorya benden bir artıda ordan aldı. Serinin ikinci kitabında okuruz bir ara .
7/10 puan verdi
Kitabın ilk yarısı kocaman bir hayal kırıklığıydı benim için. Çünkü; a) Yazarın dilini çok basit ve acemi buldum.
4/10 puan verdi
sürekli karşıma çıkmasından ve okuduğum birkaç yorumundan dolayı beklentimin yüksek olduğu fakat bunu karşılayamayan bir kitap. hevesle başlamıştım ama benim için hayal kırıklığına dönüştü ve önceden de bu tarz kitaplar okuduğum için beni tatmin etmedi. bazen klişe şeyler okumak güzel gelse ve sarsa da bu kitapta bunu yaşayamadığımı ve zorlayarak ilerlediğimi söyleyebilirim. kitabın yarısına geldiğim halde pek bir şey göremedim ve hep aynı şeyler üzerinde dönüp durması da sıktı beni. sonuna doğru biraz toparladı gibi ama bende istediği etkiyi bırakamadığını düşünüyorum. zaman zaman akıcı, eğlenceli bir kitaptı. beklentiye girilmeden ve çok bir şey beklemeden, zaman geçirmek için okunabilecek tarzda bir kitap.
2/10 puan verdi
Serinin en sevmediğim kitabı. Kız o kadar varoş ki ancak o kadar olabilir. Sen bir ceosun yani nasıl bu varoşluğa tahammül edip aşık olabilirsin ki? Abilerini de mi örnek almıyorsun. Güya kız marjinal çok zeki birisi falan filan ooo çok çekici. Alakası yok resmen zorlama olmuş zorla kızı ilgi çeksin diye uğraşıyor yazar. Neyse Rowan bizim milyarderlerin kardeşi onun da mirası alabilmek için yapması gereken bir şey var bu da Dreamlandla uğraşmak. Oğlumuz Zaharaya ilk görüşte tutuluyor gibi bir şey. Bunlar sürekli birbirlerine yanıyorlar ama sözde nefrette ediyorlar. Zahara sürekli Rowandan çok kötü birisi olarak bahsediyor. Klasik bir patron boklaması söz konusu. Rowan kıza yaranmak için sahte bir kimlikle yardım ediyor onun çizmesi gerekenleri falan çiziyor bir şeyler yapıyor. Kızı sözde yaratıcı diye işe almıştı rütbesini yükseltti falan. Ya saçma sapan bir şey bakın cidden. İkisinin de güven sorunları var güya ama aynı tas aynı hamam devam ediyorlar. Kafamda zerre mantığa oturtamadım ve kız karaktere minicik bile olsa ısınamadım. Üzülerek söylüyorum bizimle değilsin Küçük Detaylar elendiinn. Evreni tanımak için belki okunabilir ama bence zaman kaybı.

Lauren Asher
Lauren AsherYazar · 6 kitap
Kendi kendine aşırı aktif bir hayal gücü teşhisi konan Lauren, boş zamanlarını okuyarak ve yazarak geçirir. Hayali, hakkında yazdığı tüm yerleri gezmek. Sevmekten kendinizi alıkoyamayacağınız kusurlu ama ilişkilendirilebilir karakterler hakkında yazmaktan hoşlanıyor. Öfke, buhar ve duygusal yelpaze ile hızlı tempolu hikayeler paylaşmayı seviyor. Müfredat dışı aktiviteleri arasında YouTube izlemek, eski Parks and Rec bölümlerini dinlemek ve en sevdiği favoriyi seçmeden önce Yelp'te yeni restoranlar aramak yer alıyor. Sabah kahvesinden sonra en iyi şekilde çalışır ve kestirmeyi asla inkar etmez.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.