Bir Dark Academia Antoloji

Paul Kane
Dark Academia’nın sözlük tanımı: 1. Yükseköğrenim, sanat ve edebiyatla ilgili bir internet alt kültürü veya bu unsurların bilgi arayışına ve ölümün keşfine odaklanan idealize edilmiş bir versiyonu. 2. Belli başlı estetik ilkeler. Gotik bir çizgisi olan akademik yapı; tüvit ceketler, vintage hırkalar, aşınmış mokasenler, içi düşündürücü şiirlerle dolu yıpranmış bir deri omuz çantası. Meraklılarına genellikle müzelerde ve karanlık kütüphanelerde rastlanabilir. Yepyeni ve özel Dark Academia hikâyeleriyle karşınızda: Olivie Blake • M.L. Rio David Bell • Susie Yang Layne Fargo • J.T. Ellison James Tate Hill • Kelly Andrew Phoebe Wynne • Kate Weinberg Helen Grant • Tori Bovalino
Tahmini Okuma Süresi: 10 sa. 12 dk.Sayfa Sayısı: 360Basım Tarihi: 7 Temmuz 2024İlk Yayın Tarihi: 12 Eylül 2023Yayınevi: Athica BooksOrijinal Adı: In These Hallowed Halls: A Dark Academia Anthology
ISBN: 9786256335264Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

360 syf.
9/10 puan verdi
Yanlış yoldayız ama bu kadar da geldik ya
İlk olarak gerçek hayatta bu kitabın içindeki herhangi bi yazarın ne psikolojisine ne de kendisine asla kefil olmayacağımı söylemek istiyorum. Bu hikayeleri yazan biri kişisel hayatında neler yapar valla emin olamıyorum. Bu olayı geçersek sırada kitabın içindeki hikayelerin benim gözümde sıralamaları var. Bazılarını çok sevdim ve daha yüzlerce
Kutsal SalonlardaPaul Kane · Athica Books · 20249 okunma
360 syf.
6/10 puan verdi
Dark Academia severlerden özür dilerim
Dark Academia'ya başlangıç kitabı oldu benim için. Ama pek de iyi bir başlangıç değildi çünkü okurken her öyküde bana hitap etmeyen ve saçma gelen şeyler buldum. Genele bakınca Ontografi Profesörü, Tavşan ve Tazı, Pythia sevdiğim hikayeler oldu. Okurken kısa notlar almıştım ve aslında puanlama da yapiyordum ama bir yerden sonra bıraktım
Kutsal SalonlardaPaul Kane · Athica Books · 20249 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.