Tümünü Gör
8/10 puan verdi
Joona Linna serisinin 7.kitabı Lazarus; anı unutturan anlatımı, temposu düşmeyen işleyişi, geçmiş travmaları ve günlük hayatta yaşadıkları sıkıntılar ile başarılı karakter profilleri, sert köşeleri ve acımasız sonuçları ile soluksuz okuduğum bir kitap oldu. Her kitap ayrı bir olay örgüsünü temel alsa da ; ana karakterlerin geçmişi ve arka planda
9/10 puan verdi
Joona Linna Serisi; 1- Hipnozcu 2- İnfaz 3- Ateş Şahidi 4- Kum Adam 5- Tacizci 6- Tavşan Avcısı 7- Lazarus Lazarus, serinin dördüncü kitabı olan Kum Adam'ın devamı. Kitabın adını görür görmez okuduğum bir kitapla bağlantılı olduğunu anlamıştım çünkü Lazarus ölen kişinin tekrar dirilmesi anlamına geliyor. Serinin en güzel kitabı da Kum
8/10 puan verdi
Selamlar, hafta sonumu bir polisiye gerilim kitabına ayırmış olmaktan mesut bir şekilde yazmaya başlayalım... Joona Linna, Polis akademisine katılmadan önce orduda Özel Harekat Birimi’ndeydi. Ulusal suçla Mücadele Birimi’nde başkomiser olduktan sonra İskandinavya da herkesten fazla karmaşık cinayet vakasını çözmüştü. Arkadaşını kurtarmaya
LazarusLars Kepler · Doğan Kitap · 202330 okunma
100 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.