İz Peşinde Serisi

Levent - Hayalet Avcısı

Mustafa Orakçı
Okullar tatil olduktan sonra köylerine dedesi ve babaannesini ziyarete giden Levent ve kardeşi Mert, döndüklerinde mahallelerini bıraktıkları gibi bulmazlar. Her zaman çok kalabalık olan sokaklarda ve oyun parkında hiç çocuk yoktur ve dahası etrafta, hayalet olduğu söylentileri dolaşmaktadır. Levent'in en yakın arkadaşı Kâmil de bu hayaletleri gördüğünü iddia edince geriye Levent ve tayfası için hayaletlerin gizemini çözmek kalır! Komik, saf, deli dolu Levent'in, haylaz kardeşi ve muzır sınıf arkadaşlarıyla birlikte "İz Peşinde" koştuğu, kılıktan kılığa girip her zamanki gibi başına türlü işler açtığı bu maceralara bayılacaksınız!
Kitabın Konusu:
95 sayfa

Puan vermedi
bence çoook güzel bir kitap levent ve arkadaşları güzel bir maceraya atılıyolar bence sizde okumalısınız Mustafa Orakçı nın bu kitabı okumanızı tavsiye ederim
Levent - Hayalet Avcısı
Levent - Hayalet AvcısıMustafa Orakçı · Timaş Yayınları · 2014429 okunma

Mustafa Orakçı
Mustafa OrakçıYazar · 153 kitap
1979 yılında Çanakkale’nin Çan ilçesinde dünyaya gelen Orakçı, Trakya Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü mezunudur. Üniversiteden mezun olduğu günden bu yana çoğu vaktini çok kıymet verdiği öğrencileriyle geçiren Orakçı, öğretmenlik mesleğini çok seviyor. Temel yazarlık hedefini, öğrencilerinin keyifle okuyacağı kitaplar yazmak olarak açıklayan Orakçı, öğretmenlik yapmaya ve yazmaya devam ediyor.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.