Mahrem

Elif Şafak

Mahrem Sözleri ve Alıntıları

Mahrem sözleri ve alıntılarını, Mahrem kitap alıntılarını, Mahrem en etkileyici cümleleri ve paragragları 1000Kitap'ta bulabilirsiniz.
Cehennemde cezalarını çektikten sonra cennete kabul edilenlerin gözleri, cennete girmeden evvel, dışarıda bırakmalı cehennemde gördüklerini.
Sayfa 121Kitabı okudu
theatrum mundi: inanışa göre dünya, tek seyircisi olan kocaman bir tiyatroydu.
Sayfa 270Kitabı okudu
"Zaman, illa da dünden bugüne, bugünden geleceğe uzanan dümdüz bir çizgide ilerlemiyordu. Zaman kâh ileriye, kâh geriye gidiyor; bazen yürüyor bazen duruyor; sarhoş sarhoş yalpalıyordu."
Doğan Kitap - epubKitabı okudu
Şahitler olmasa geçmişini unutabilir insan. Şahitler varsa iş değişir. Çünkü onların her bakışı bir itham, varlıkları unutmaya engeldir.
Sayfa 249Kitabı okudu
Hiç üstüne vazife değilken yanına gelip nasihat vermeye kalkanlardan, hayatın her şeye rağmen ne denli güzel olduğundan dem vuranlardan nefret ediyordu.
Sayfa 165 - Hoyrat AruzyakKitabı okudu
Her zaman her şeyin görülmesi gerekmiyor. Bazı şeyler gözden ırak olmalı ve de öyle kalmalı.
Sayfa 274Kitabı okudu
Senle ben çok iyi arkadaş olacağız. Bilirsin, arkadaşlar her şeyi konuşabilir.
Sayfa 228Kitabı okudu
Bugünlerde yaşadığım his tam olarak bu...
Kimseye kin tuttuğu yoktu. Sadece... umursamıyordu; hiçbir şeyi umursamıyordu. Artık her şeyi yapabileceğini hissediyordu. Madem ki her şeyi yapabilirdi, en iyisi hiçbir şey yapmamaktı.
Sayfa 101
Ve ben işte o zaman anladım ki, her sokak kavgasının alevi, bir sokak kavgası seyretmek üzere oraya toplaşanların gözleriyle harlanır. Her sokak kavgasını, seyircileri çıkartır.
Sayfa 120Kitabı okudu
250 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.