Marvel Miras

Jason Aaron
Iron Fist. Yüce Büyücü Agamotto. Tarih öncesi bu Avengers, birlikte kozmik bir devi deviriyorlar - ve bir milyon yıl boyunca da o dev gömülü kalıyor. Ama bugünün Ghost Rider’ı ve Starbrand’i, Güney Afrika’ya çekiliyorlar ve savaş çıkıyor - ayrıca, korkunç bir şey de uyanıyor. Dünya’nın kahramanları, cesur ve yeni bir dünyada yerlerini bulurken, en iyilerden biri muhteşem bir geri dönüş yapıyor. Ayrıca, uzayın uzak köşelerindeki bir kız, gelecekle ilgili umutlarını paylaşıyor. Marvel’ın bir sonraki muhteşem döneminin destansı hikâyesinin başlangıcı burada.
Çevirmen:
Tulgan Köksal
Tulgan Köksal
Çizer:
Esad Ribic
Esad Ribic
Tahmini Okuma Süresi: 1 sa. 49 dk.Sayfa Sayısı: 64Basım Tarihi: 2018Yayınevi: Gerekli ŞeylerOrijinal Adı: Marvel Legacy
ISBN: 9786052172490Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

64 syf.
7/10 puan verdi
7/10 ⭐ Hikaye kısa sürüyor ama çok katmanlı taş devrinden galaksiler arası gezegenlere hatta asgarda gitmek mümkün hikaye de güzel renkler ve çizimlerde genel olarak başarılı bazı yerleri çok sevedim çizim açısından o kadar Mighty Thor Falcon İron Heart gibi yeni Avengers üyeleri var Hemen edinip okuyun derim Bu arada Lokiyi es gecemiyecegim Yaptı yine kurnazligini
Marvel Miras
Marvel MirasJason Aaron · Gerekli Şeyler · 201847 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.