Sabahattin Ali

Masa Dergisi

Masa Dergisi - Sayı 47 (Ocak 2021) Konusu

Tahmini Okuma Süresi: 1 sa. 22 dk.Sayfa Sayısı: 48Yayınlanma Tarihi: Ocak 2021Yayınevi: Masa Dergisi Yayınları
ISBN: 3990000147112Ülke: TürkiyeDil: Türkçe

Defne

@Missdaphnee
17 Kasım 15:26
Puan vermedi
"Hep merak ederim, o gün sınırda öldürmeselerdi ve gerçekten düşlediği gibi gidebilseydi Avrupa'ya, daha kaç benzersiz esere imza atacaktı? Katiller onunla birlikte kaç sonsuz karakteri, Türk edebiyatının kaç başyapıtını daha öldürdü? Hepimiz biliyoruz ki, Sabahattin Ali'nin o gün
30 etkileşim
İbrahim Tufan

İbrahim Tufan

@OkuyanizleyenBirisi
23 Ekim 2022 10:09
10/10 puan verdi
Herkese selamlar arkadaşlar . Bugün sizlere son dönemlerde takip ettiğim efsane bir dergiyle geldim. ° Masa ° Edebiyat dergilerini oldum olası sevmişimdir ve Masa'da benim gönlümde taht kurmayı başardı. Geçen ay almıştım ve çok beğenmiştim ve artık her ay alırım dedim. Birde en sevdiğim yazar Sabahattin Ali olunca muhteşem oldu bu sayı . Sabahattin Ali'nin hayatını çok araştırma fırsatım oldu. Kızını, kendisini, eşini, çevresini her şeyine bakmıştım. Bu araştırma işlerini çok seviyorum bu sayıda efsane olmuş. Muhteşem bir isim. Sevmeyini yoktur diye düşünüyorum. Derginin içinde kızının yazıları da var. Kitaplarını okumak istediğim bir isim Filiz Ali. Babasının izinden giden çok güçlü ve yazılarıyla herkesi etkileyen bir isim. Sizde Sabahattin Ali'yi merak ediyorsanız ya da edebiyat dergilerini okumayı seviyorsanız tam size göre bir dergi. Herkese sağlıklı, huzurlu, güzel bir hafta sonu dilerim dostlarım . ° #masa #art #love #bookworm #reading #read #edebiyat #instagood #instagram #photography
5 etkileşim
E g

E g

@Dreg
13 Ocak 2022 16:24
8/10 puan verdi
Uzak diyarlarda tekrar edebiyat dergisi okumanın verdiği mutluluğu tarif edemem. Kendi dünyamda dolaşmak yerine başkalarının dünyasında dolaşmak insanı iyileştiriyor. Kitap okumayı bu yüzden seviyorum.
4 etkileşim
Furkan

Furkan

@furkangureci
23 Ocak 2021 03:52
8/10 puan verdi
Filiz Ali(Sabahattin Ali'nin kızı),Hıfzı Topuz,Buket Uzuner,Gonca Vuslateri,Gürgen Öz,Kalben,Kemal Hamamcıoğlu,Hülya Nutku(Özdemir Nutku'nun eşi),Hayati Asılyazıcı,Gamze İyem,Arda Erel,Yiğit Güralp,Zeynep Kaçar,Derya Özel,Celine Symbiosis,Hakan Akdoğan,Sena Nur Işık,Şenay Tanrıvermiş,Con
24 etkileşim
MAVİ

MAVİ

@Asekaa
28 Şubat 2021 21:11
Puan vermedi
Sabahattin Ali'yi kızından dinledim.Satırları okurken onu anlamaya çalıştım..Her geçen gün hakkında yeni bir bilgi öğrendiğim Sevgili yazarcığımı bu kez de masa dergisinden okudum.Harika bir sayı..
13 etkileşim

55-64 Yaş
65+ Yaş

Masa Dergisi - Sayı 47 (Ocak 2021) Sözleri ve Alıntılar

22 Mart 11:51
‘En sevdiğimiz kitapçının önünden geçsem,belki kapısında karşılaşır mıyız?’
326 etkileşim

21 Mart 21:39
“Vallahi aşk hakkında benim de bildiğim;biri birini seviyor,ama o onu sevmiyor.İçine tıkılıp devam ediyorsun.Çok kafa karıştıran bir şey...”
176 etkileşim

21 Mart 10:23
“Fakat her şey geçer.Her şey unutulur.Kendini bir felaketin içinde kaybetmenin manası yoktur.İnsan birazcık da kalender olmalıdır!”
155 etkileşim

21 Mart 16:54
“Bu dünyadan her şey beklenir!”
192 etkileşim
HELİN TEKİN

HELİN TEKİN

@Tekinhelin
08 Haziran 2021 19:20
Ölmemişti ama pek yaşıyor da sayılmazdı.
496 etkileşim

Masa Dergisi - Sayı 47 (Ocak 2021) İletileri

23:58
Alevli bir yalnızlık içindeyken bana söylediği şuydu; "Hayata kılıç sallama evlat.! Bırak da hayat sana sarılsın.."
Masa Dergisi - Sayı 47 (Ocak 2021)
Yalanlarımız ortaya çıkmadıkça, hepimiz dürüstüz.
Masa Dergisi - Sayı 47 (Ocak 2021)
Gelecek, cesur kişilere aittir. Mazide takılıp kalmış şüphecilere değil.
Masa Dergisi - Sayı 47 (Ocak 2021)
Beni en güzel günümde, sebepsiz bir keder alır. Bütün ömrümün beynimde, acı bir tortusu kalır.
Masa Dergisi - Sayı 47 (Ocak 2021)
Nedir bize iyi gelen şehirler, kasabalar mı, yoksa onları bize anlamlı kılan sevdiklerimiz mi?