Rizzoli & Isles Serisi 6

Puan

8.410 üzerinden
803 Kişi · 136 İnceleme
Puan vermedi
Serinin iyi kitaplarından... Akıcı ve şaşırtıcı son burada da var.Tebrikler Tess Böyle devam..doğan kitaptan çıktığı için biraz pahalı açıkcası diğer Tess kitaplarına göre ama bence değer..
8/10 puan verdi
Bu yazara artık kelimeler yetersiz kalıyor. Gelmiş geçmiş en zeki gerilim türü yazarı. Kurgusu, profesyonelliği, çılgınlığı beni çok etkiliyor. TESS GERRITSEN kadar yaratıcı bir yazarın kitabına denk gelmedim. Bu romanı da kusursuzdu. Yazarın romanları adeta bende bağımlılık yaptı. Her seferinde artık ne yazacak ki diye düşünürken beni şaşkınlığa uğratan tek yazar. Sonsuz teşekkürler.
4/10 puan verdi
Tess Gerritsen'i eleştirmekten utanıyorum ama bu hiç olmamış. Rizzoli & Isles serisinin 10. kitap hariç hepsini okudum. hepsini de inanılmaz sevdim. Sanırım tek beğenmediğim kitabı bu oldu. Eşine filan yazdırmış olabileceğinden şüpheleniyorum. Ama bir Gerritsen hayranıysanız muhtemelen bunu da okuyacaksınız....
6/10 puan verdi
Yazarın Rizzoli&Isles serisinden bir kitap olan Mefisto Kulübü Tess Gerritsen okuduğum diğer kitapları kadar sürükleyici bulmasam da beğendiğim bir yazar olarak polisiye severlerin okuyacağı bir kitap olarak değerlendiriyorum. Şeytanın konu edildiği ve sadisce işlenen cinayetlerin bolca yer aldığı kitapta Mefisto Kulübü Üyeleri şu teoriyi kanıtlamaya çalışıyorlardı: Şeytan aslında içimizde var olan bir varlıktır. Kitabı okudu, puan vermedi.
7/10 puan verdi
Azimle seriyi tamamlaya çalıştığım serinin altıncı kitabında iblisin nefesini ensenizde hissedeceksiniz. Her kitapta karakterlerin birinin duygusal çözülmesini takip ettiğimizden bu seferde Maura'nın ölüler kraliçesinden kırılgan bir insana geçişini izliyoruz. Keyifle okumanız dileği ile.
Mefisto KulübüTess Gerritsen · Doğan Kitap · 20143,199 okunma
125 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.