Kişisel kitap arşivinizi oluşturmak, okurları, kitapları, yazarları ve konuları takip etmek için 2milyon+ okurun arasına katılın.
Akış
Alıntılar

Metal Fırtına 3 - Kızıl Kurt

Orkun Uçar

Metal Fırtına 3 - Kızıl Kurt Sözleri ve Alıntıları

Metal Fırtına 3 - Kızıl Kurt sözleri ve alıntılarını, Metal Fırtına 3 - Kızıl Kurt kitap alıntılarını, Metal Fırtına 3 - Kızıl Kurt en etkileyici cümleleri ve paragragları 1000Kitap'ta bulabilirsiniz.
Nanomakineler vücuda zerk edildikten sonra vücutla kusursuz uyum sağlarlar.Bedenini rejenere ederler... Beyne sinirlerden giden bilgi hızını üç kat arttırırlar.Bedene enerji sağlarlar. Seni buraya getirdiklerinde adeta ölüydün.Benim için rüyalarımda bile göremeyeceğim bir fırsattın,ilâhi bir işarettin. Uzun süredir bu yongalarla yaşıyorsun. Beni denek olarak kullandınız.
Altın Kitaplar YayıneviKitabı okudu
İşte sen doğru analiz ve strateji adına,dönemin ruhunu taşıman için görevden uzak tutuldun,bizim bakış açımıza göre kirlenmemen sağlandı.
Altın Kitaplar YayıneviKitabı okudu
Bu dünyanın bir yerinde ülkesi için hayatından,bedeninden vazgeçmiş biri vardı. Kimse onu ülkesi için fedakarlıkta geçemezdi.
Altın Kitaplar YayıneviKitabı okudu
.....dedikoduların kesildiği yoktu.Deli olduğu,köyünden kan davasından kaçtığı,milleti hıristiyan yapacak misyoner olduğu bile söylenmişti.
Altın Kitaplar YayıneviKitabı okudu
Koray mengene gibi elleriyle yakaladı çırpınan adamı ve biraz önce kadına tecavüze hazırlandıkları alana çekti.Adamın sırtına bindi.Kemiklerini kırmaya başladı.
Altın Kitaplar YayıneviKitabı okudu
Eşref Kapılı,doktorun bunu bekliyor olduğunu bilse de bir türlü inanmıyordu bu mucizeye.Bu Dr.u Allah göndermiş olmalıydı.
Altın Kitaplar YayıneviKitabı okudu
Haberler yine moral bozucuydu. Arkaya gasp,tecavüz,hayatı boyunca suça bulaşmamış zavallılara yapılan kötülükler ve terör ana haber bültenini dolduruyordu. Bunlar ruh halini etkilemiyordu doğrusu.
Altın Kitaplar YayıneviKitabı okudu
ABD ve Japonya arasındaki ekonomik savaş,tek kutuplu dünya,medeniyetler çatışması...Ama hala dev tektonik kütleler kayıyor oturmadı.Kim nerede yer alacak belli değil.
Altın Kitaplar YayıneviKitabı okudu
35 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.