Mutlu Olunacak 500 Şey

Lisa Swerling
21 Mayıs 2018
Pegasus Yayınları
Orijinal Adı:
Happiness Is . . .: 500 Things to Be Happy About (Pursuing Happiness Book, Happy Kids Book, Positivity Books for Kids)

2022 243. kitabı
Okunma: 30 Temmuz 2022 20:39
Kitap 500 madde ile mutluluğu tarif etmiş, tanımlamış diyelim. Mutluluk, .........'dur. Mutluluk, .........'tır.
Benim Gözümden: Mutluluk
2025 10. kitabı
Türk kültürüne uyarlanmış bir şekilde çevrilip kitap hâline getirilseydi daha güzel olurdu. Bu hâliyle, bizim kültürümüze uymayan olayları da içinde barındırdığı için ve kitabın konusu mutluluk olduğu için, ben Türk bir okur olarak bana sunulan 500 mutluluk verici şeyin 500’ünden de mutluluk duyacağımı sanmıyorum. Bazılarını yaşadım; Rabbim ömür verirse yaşayamadıklarımı da yaşayacağım. Genel olarak baktığımız zaman, konusunu güzel bir şekilde yansıtmış; basit, sıradan ama bize mutluluk verecek olayları ve durumları önümüze getirmiş. Hayatta bu kadar kolay mutlu olabileceğimizi bize hatırlatmak istemiş. Ancak dediğim gibi, Türk kültürüne uyarlanmadığı için çok yüksek bir puan veremeyeceğim ve öneremeyeceğim.
Selim Faydalı
Selim Faydalı
https://1000kitap.com/yazar/i103258ralph lazar
Ralph Lazar
Ralph Lazar
2021 10. kitabı
Sayfaları hızla çevirmekten kendimi alamadığım bie kitap daha.Halbuki sadece ilk sayfasına göz atacaktım başta. En küçük şeylerde bile mutluluğu bulan ben için okuması çok eğlenceli,anlamlandırabilmesi çok basit bir kitap oldu.Her mutluluk verici olayda veya nesnede sanki o şeylerle alakalı anılarım kafamda canlanıveriyordu hızlı hızlı. Aslında ben ne kadar yavaşlayıp fark etmeye çalışsam da bazen gözden kaçırdığım beni mutlu eden şeyler oluyormuş. Bu kitap bana bunları hatırlattı.Her sayfada daha fazla gülümseyeceğiniz,her şeye anlam yükleyebileceğiniz, çizimleriyle birlikte sizi kötü ve üzücü şeylerden biraz da olsa uzaklaştırıp farkında olmanızı sağlayacak harika bir kitap.
·272 syf.·
2022 5. kitabı
Sırıtarak okuduğum bir kitap oldu. :) Çizimleri ve içeriği çok güzel. Okuması kolay. İçinde herkese hitap edebilen şeyler olduğunu düşünüyorum. Mutluluk çok uzakta değil diye fısıldıyor. :)
2025 149. kitabı
Yani güzel bir kitap ama gerek var mıydı bilemedim. Mutluluğun olabileceği 500 formdan bahseden minik çizimlerle dolu minik bir kitap. Ayaküstü bitirebilirsiniz. Ama özellikle önerebileceğim bir özelliği yok açıkçası. Kitapla kalınız.

Lisa SwerlingYazar · 4 kitap
Lisa Swerling bir Güney Afrikalı / İngiliz sanatçı ve bir New York Times En Çok Satan yazar. En iyi Cam Katedralleri dioramalarıyla bilinir. Ayrıca Happiness Is, Harold's Planet, Vimrod ve The Brainwaves resimlerinin karakterlerinin yaratıcısı olarak bilinir.