Devil's Night #4

Amerika Birleşik Devletleri
İngilizce

2023 34. kitabı
Okunma: 13 Mart 2023 21:59
Damon ve Will kitapları bence serinin en güzel kitaplariydi..Emory ile Will şahane yakıştılar birbirine yine tüm çete sonlara doğru dahil oldu hepsini tekrar okumak oldukça zevkli ve ..ayrica yine supriz sirlar vardi ve bu kitabin aksiyonunu artirdi yaridan sonra..Yeni karekterler den Aydın Micah ve Rory inanılmaz güzel karekterlerdi .ve keşke hepsine birer kitap yazsa ben off demeden kesinlikle okurum son olarak kitabın bir minik kahramanı kesinlikle kitabın sonunda ayrı bir heyecan kattı olaya ve sanırım bundan sonra ki kitap ona dair ve ben hız kesmeden ona başlıyorum..
NightfallPenelope Douglas · Independently published · 2020139 okunma
2025 20. kitabı
Okunma: 01 Nisan 2025 11:37
İncelememi kısa ve spoilersız tutacağım. Yayında ve yapımda emeği geçen herkesi kınıyorum. Ben kafamı duvarlara vurup harcadığım günlerime ağlarken siz bu kitaptan uzaklaşın. İnceleme bitmiştir.
2024 174. kitabı
Okunma: 25 Eylül 2024 23:41
#şeytangecesiserisi #karanlıkşafak
Karanlık ŞafakPenelope Douglas · Dex Yayınevi · 2024139 okunma
Yine bir seri sonu yine bir hüzün...
2025 4. kitabı
Okunma: 30 Ocak 2025 22:12
Seri karanlık romantik türü olarak çok iyiydi bence. Her kitap bir çifte odaklansada olaylar bağlantılı. Emory abisinden şiddet görerek ve hayatı fark edilmeden yaşarken Will beyimiz ise oldukça neşeli ve fark edilen birisi. Olayları yine geçmiş ve günümüze giderek öğreniyoruz. Emory gözünü Karakilise'de açıyor ve yıllardır görmediği Will'de orada. Kızımız kaçmaya çalışırken beyimizin başka planları var tabiki. Çiftimiz tekrar yüzleşirken Günaha DavetGünaha Davet 'le başlayan olaylarda çözüme ulaşıyor. Yeni karakterleri (malûm kişi hariç) sevdim. Aksiyonu ve cinselliği (⁠ ⁠ꈍ⁠ᴗ⁠ꈍ⁠) bol bir seriydi. Sonu için sevgilerimi yolluyorum sana Penelope DouglasPenelope Douglas ama bu ailenin olayları hiç bitmeyecek o yüzden sende haklısın. 乁⁠[⁠ᓀ⁠˵⁠▾⁠˵⁠ᓂ⁠]⁠ㄏ
2025 Okuma Raporları
2025 15. kitabı
Penelope Douglas'ı ve Şeytan Gecesi serisini ne kadar seviyorsam, bu kitaptan da o kadar nefret ettim. Verdiğim puan kesinlikle serinin ve yazarın hatrına şişirilmiş bir puandır, baştan onu bir belirteyim... Öncelikle kitaptaki Türk karakterden, Aydın Kadir kardeşimizden bahsetmek istiyorum. Abi yazara bu aklı kim verdi??? Aydın Kadir diye isim mi olur gözünü seveyim... O ve Alex'e özel bir spin off kitap gelir diye düşünmüştüm ama tırt çıktı. Etkileyici bir back story bekledim o da tırt çıktı. Sırf Alex de boşta kalmasın diye üfürülmüş bir karakter olmuş, potansiyel harcanmış, üzdü. Ana karakter kızdan NEFFFFFFRET ettim. Okuduğum en irrite edici karakterlerden biriydi. Ne istediğini bilmeyen, dengesiz, asab bozucu bir ruh hastası olmakla birlikte ota boka da trip atıyordu. Will ile aralarındaki sözde aşk bana hic geçmedi ki Will'in ki saplantıydı bence. Malum kısımlar sırf seri ile bütünleşmiş imza bir aykırı sahne yazmak icin yazılmıştı, okumaktan hiç zevk almadım. Kitabın sonuna dogru her sey iyice çorba oldu ve okuması bir işkenceye dönüştü. Son kisimlardaysa kitap artik tamamen bir pembe dizi olmuştu. Ek kısımdaki gelecekten kesit de beni tatmin etmedi. İyice aşiret gibi bir şey olup yaşadıkları şehirde feodalite kurmuş hatta kendi tarikatımsı dinimsi bir şey oluşturmuşlardı. Bir seri nasil berbat edilir görmek isterseniz buyurun okuyun...
Yedi buçuktan yedi
2025 12. kitabı
Okunma: 17 Şubat 2025 09:24
Akıyla karasıyla bir serinin daha sonuna geldik. Atlılar arasında daha nahif(!) bir konumda olan Will’in hikayesiyle son noktayı koyuyoruz. Final kitabı olduğu için yazar vitesi bir tık daha arttırmış, ancak bence yaşanan çoğu olaya gerek yoktu. Yaşadığı şeyleri göz önünde tutsak bile, kızlar arasında Emory en sevmediklerimden oldu. En başından beri Will’e bir kere güvenmeyi seçip başından geçenleri anlatsaydı, Will onun için dünyaları yakardı. “Büyükannem için katlanmak zorundayım.” savunması bana pek geçmedi. Sanırım abisinden gördüğü fiziksel ve psikolojik kronik şiddet, aynı zamanda siyahi bir Yahudi olması, Emory’nin güvensizliğini beslemiş. Will’in dediği gibi, “Gururu orospu çocuğuydu.” Son sayfalar o kadar aksiyon doluydu ki okurken yoruldum ve bitmesini istedim. Tüm karakterlerin yuvalarını bulup onları normal günlerinde okumak beni çok mutlu etti. Özellikle Damon… Mutlu olmasına en çok sevindiğim karakterlerden. Günün sonunda Atlılar, düşmanlarını alt ederek pastadan en büyük dilimi alıp sürüyle çocuklarıyla hanedan kıvamına geldiler. Ancak yeni bir din kurup ayin tadında yemin etmeleri falan biraz cringe geldi, özellikle o toplu nikah sahnesi… Abi, siz ne yapıyorsunuz? Yani, anladık, en yenilmez aile sizsiniz. Kitabın sonu, yeni serilere gebe bir şekilde bitti. Yazarın buralardan bir şeyler çıkaracağına çok eminim.
2024 74. kitabı
Karanlık Şafak Savaş ya da kaç arasında seçim yapma şansı verildiğinde uçardım. Şeytan Gecesi serisinin son kitabı Karanlık Şafak ile seri artık bitiyor . Bu zamana kadar Zengin ve güçlü ailelerin çocuklarını okuduk . Bu kitapta da Will ve Emory nin hikayesini okuyacaksınız. Emory yıllar sonra gözlerini hiç bilmediği bir yerde açtı. Orası neresiydi ,neden oradaydı hiç bilmiyordu. Daha sonra oranın Karakilise olduğunu öğrenecekti. Karşısındakileri tanımıyordu birisi hariç Thunder Bay dan Will... Geçmişle hesaplaşma zamanı gelmişti. Hapse girmelerine kim sebep olmuştu ? Karakiliseye onları kim göndermişti? Bu arada serinin diğer kitapları gibi yetişkin içerikli olduğunu belirteyim . Kitap geçmiş ve günümüz şeklinde ilerlemekte. Biraz daha kısa olsa daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum. Güzel bir seriydi ben severek okudum . Seriler içinde en sevdiğim karakter Will oldu. Seri okumayı sevenlere tavsiyemdir. _ Mutlu insanlar ölümden korkmaz çünkü hayattan şu anda sahip olduklarından daha fazla istedikleri hiçbir şey yoktur.
2024 229. kitabı
Okunma: 01 Ekim 2024 16:34
Damon bebeğimi tahtından indiremedi will maalesef.(Damonu aşırı özlediğim ayrıntısını eklemeden geçemeyeceğim. Minnoş manipülatörüm. :)) Büyük beklentiyle başladım diye mi oldu bilmiyorum ama kitabı okurken bir tık sıkıldım. Emory(ismi umarım budur. Karakter isimlerini aklımda tutabildiğim söylenemez.)bazı kısımlarda beni delirtti. Will bebeğim ise kendi kitabında nedensizce arka planda kalmış gibiydi. Kısacası kitabın içerisine tamamen girmiş değilim. Daha iyi olabilirdi düşüncesi kalbimi çıt ettirdi. (Kalbimi kıran ya da beklentimi tam karşılamayan kitaplara inceleme yazma huyumdan vazgeçemeyeceğim herhalde.) Birde, kitabı gereğinden fazla uzun buldum. 400-500 civarında yazılabilirdi bence. Karanlık ŞafakKaranlık Şafak Penelope DouglasPenelope Douglas
2024 147. kitabı
Okunma: 16 Ekim 2024 22:24
"Beni seven insanlar vardı ve ben, beni sevmeyen biri için zaman harcadım." "Gerçek canavarlar maske takmaz III. William Grayson"diye sertçe karşılık verdim. "Herkes gibi görünürler. " #kitapyorumu Selam Karanlık Şafak ile birlikte bir Penelope Douglas romanı okuyorsunuz... Yazarın kalemini Doğum Günü Kızıyla tanımış ve sevmiştim. Karanlık Şafak kitabı ise Şeytan Gecesi serisinin dördüncü ve son kitabı oluyor. Dark romance türünde en sevdiğim kalem ve seri diyebilirim. Ama seriyi okuyacakların ufak bir araştırma sonucu okuyup yorumlamasıni isterim. Çünkü içeriğinde düşmanlık, intikam, hırs, şiddet, tutku ve kötülük diye tabir edeceğiniz her şey var. Yazarın tüm bunları karanlık romantizmden toplama yönü çok başarılı. Karanlık Şafak kitabında ise artık her şey ortaya seriliyor ve intikam plnları yine devreye giriyor. İlk kitaptan itibaren tanıdığımız Will ve Emory görüp birleşmelerini, intikamlarini ve daha bir çok şey okuyoruz bu kitapta. Ve son kitap olmasından dolayı herkese yer verilmesi de güzeldi. Emory'nin hiç bilmediği yerde kendine gelmesi, daha sonra oranın karakilise olması, hiç kimseyi tanımayıp sadece birini tanıması ve en önemlisi geçmişin her şeyi açığa çıkması ve hesaplaşma zamani, ortaya çıkan sırlar ile dolu dolu bir kitaptı. Son bir savaş son bir intikam son bir oyun ile seriye veda ediyoruz. Yukarıda da belirttiğim gibi türü sevip araştırmasını yapan herkese tavsiye ediyorum...
2025 136. kitabı
Okunma: 07 Ağustos 2025 07:51
Karanlık Şafak Penelope Douglas (Şeytan Gecesi Serisi #4 Final Kitabı) Penelope Douglas, Dark Romance türünü sevenlerin uzun zamandır tutkuyla takip ettiği Şeytan Gecesi serisini, Karanlık Şafak ile

Penelope DouglasYazar · 19 kitap
Penelope Douglas, New York Times, USA Today ve Wall Street Journal'ın çok satanlar listesine girmiş bir yazardır. Kitapları yirmi dile çevrilmiştir ve Fall Away Serisi, Hellbent Serisi, Devil’s Night Serisi ve bağımsız kitaplar olan Misconduct, Punk 57, Birthday Girl, Credence ve Tryst Six Venom'u içermektedir. Eşi ve kızıyla birlikte New England'da yaşamaktadır.