O Gece Senden Sonra Kar Yağdı Odama

0 Kişi
Okunma
Beğeni
Görüntülenme
O gece senden sonra kar yağdı. aklımı kaçırıyordum, o kadar üşüdüm. Gene de koşup kaçmadım, gitmedim uzaklara. Üzülmek yoktu, özlemeyi, beklemeyi yasak ettiğin gibi. Tuttum sözümü inan, hiç ağlamadım. Daha doğrusu, gözümden yaş gelmedi.. hüznüm, denize dogru süzüldü. Sana ait çünkülerim o kadar çoktu ki, keşkelerim kadar. Ve okuyamadık birbirimizi o aynı saatlerde. Sensiz kaldı yatağım, yastığım. Duyamadi yorganım bana gönderdigin o sesi.... görmedin ama, o gece senden sonra kar yağdı hem sokağa hem odama.
56 sayfa

Aysun Ertan
Aysun ErtanYazar · 0 kitap
1966 yılında Frankfurt`ta doğdu. 1983 yılında Hürriyet gazetesinin Frankfurt`taki haber merkezinde mesleki eğitimini tamamladıktan sonra, 2000 yılına kadar aynı gazetede kadrolu gazeteci olarak çalıştı. Bu süre içerisinde gazetecilik konularında çok sayıda seminer ve mesleki geliştirme kurslarına katıldı. Meslek hayatını 2000 yılından bu yana Content Factory şirketinde sürdüren Aysun Ertan, „Etnik Pazarlama“ branşında konsepsiyonist, metin yazarı ve çevirmen olarak çalışıyor. Ertan, Alman şirketlerine, Almanya’daki Türkçe pazarlama konusunda geniş çaplı danışmanlık ve içerik hizmetleri veriyor. Mesleki ek kalifikasyonları arasında Almanca metin yazarlığı, Almanca gazetecilik ve diplomalı yeminli tercümanlık da yer alan Aysun Ertan, psikoloji dalındaki eğitimini 2006 yılında tamamladı. Yapıtları: "O Gece Senden Sonra Kar Yağdı Odama", 2000 "Soluğun Dövme Gibi Tenime İşli", 2001 "Geçerken Uğradım Deme Yâr", yeni basımı hazırlık aşamasındadır.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.