Ödül: İki Ceset

3 Kişi
Okunma
Beğeni
Görüntülenme
San-Antonio hiç hoşlanmamıştı bu çam ağacından... İhtiyar, bir gazetenin reklam yarışmasını kazanmıştı. Ödül mü? Hepinizin düşlerini süsleyebilecek güzellikte, tek katlı, bahçe içinde bir ev. Emekliliğini burada geçirecek olmanın sevincini yaşıyordu İhtiyar, o çam ağacını bahçeye dikerken. O ne! Tanınmaz hale gelmiş iki ceset, bütün güzellikleri ters yüz etti bir anda. (Arka Kapak'tan) Not: Frederic Dard'ın, "San-Antonio" takma adı altında yazdığı kitaplardandır.
118 sayfa

118 syf.
9/10 puan verdi
Frederic Dard'ın San Antonio takma adıyla yazdığı romanlardan bir diğeri. Komiser San Antonio'nun mesai arkadaşlarından biri gazete çekilişinden bir ev kazanır ve bunun kutlaması sırasında arkadaşlardan birinin aldığı çam ağacını bahçeye dikmeye çalışırken ortaya çıkan 2 ceset ile birilerinin ilgilenmesi gerekmektedir. Bu da bizim komiser San Antonio'dan başkası değildir. Mizah dozu yüksek, güzel polisiye romanlardan biri. Mutlaka okunması gerekenlerden
Ödül: İki Ceset
Ödül: İki CesetFrederic Dard · Gelişim Yayınları · 19833 okunma

Frederic Dard
Frederic DardYazar · 13 kitap
San-Antonio takma adını kullanarak bir dizi kitap yazmıştır. Frederic Dard kariyerine önce gazetecilikle başlamış sonra büyük annesinin biriktirdiği paralar sayesinde ilk romanını yayınlamıştır. Frederic Charles, Kaput ve L'Ange Noir takma adları altında yüzlerce romanı vardır. San-Antonio adı altında aynı ismi taşıyan kahramanı Komiser San-Antonio'nun 173 macerasını yazmış ve James Bond benzeri bu romanlar milyonlar satmıştır.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.