Havva Yaşar

Comments and Reviews

See All
10/10 puan verdi
Read in 11 hours
Daha dün aldım bu kitabı hemen okumak gibi bir niyetim de yoktu hesapta ama öğrencilerime göstereyim diye okula götürdüm. Hadi bir iki sayfa da okuyayım merak etsinler derken bir baktık ki kitap bitmiş.Acayip eğlenceli bir o kadar da besleyici bir kitap olmuş #okuyanabalkaymaktakılanabirtokmak yazarı @havvayasaryazar ve çizeri @oykuakarca ‘yı
Okuyana Bal Kaymak, Takılana Bir Tokmak
Okuyana Bal Kaymak, Takılana Bir TokmakHavva Yaşar · İthaki Çocuk Yayınları · 202235 okunma
Not rated
Read in 22 days
Merhaba kalbi çocuk kalan güzel dostlar. Bilirsiniz fazla çocuk kitabı paylaşmıyorum sayfamda ama geçen akşam annemi uyutamayıp beşiğini tıngır mıngır sallarken, söylediğim ninniler beş para etmezken, kırmızı başlıklı kızla hain kurt kol kola ormanda çiçek toplarken, rüzgarın uğultulu sesiyle titreyip açılan camdan 2 karganın taşıdığı bir kitap
Not rated
Read in 22 hours
Renkli , resimli, eğlenceli, #tekerlemeler ile bezeli bir kitap okumaya ne dersiniz? #okuyanabalkaymaktakılanabirtokmak tam da böyle bir #kitap Farklı oldukları için diğer kargalar tarafından dışlanan iki alakarga, Adem ile Badem'in kendilerine yeni bir yuva bulmak için çıktıkları yolculuğu okuyoruz kitapta . Kitap nasılmış diye elime aldım ve bir de baktım bitmiş bile Çok keyifliydi. Bazı tekerlemeleri iki kere okuduğumu itiraf ediyorum. Tekerlemeler düzgün konuşma, anlama ve düşünce yeteneğini geliştiriyor. Sadece bu yönden bile kitap alıp okumaya değer Canlıları dış görünüşe göre yargılamak gerektiğini ve arkadaşlığın önemini de vurguluyor aynı zamanda bu güzel kurgu. Eminim hem küçükler hem de büyükler en az benim kadar bayılacaklar bu kitaba.
Her Ay Okuyanlar Kulübü
Her Ay Okuyanlar Kulübü
ile beraber okuduk kitabı, beraber okumak çok keyifliydi
Okuyana Bal Kaymak, Takılana Bir Tokmak
100 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.