Nisan 2024
İngilizce
İngilizce

2024 137. kitabı
Okunma: 26 Nisan 2024 13:42
Kesinlikle çok beğendim.Age gap konulu bir kitap.Halley aile içi istismar mağduru bir genç kız.Şerefsizin önde gideni bir babası var ve kıza senelerce ağır derece şiddet uyguluyor.Reed ise 34 yaşında dövüş sanatları konusunda uzman bir adam.Bir partide Halley’in en yakın arkadaşı Tara’nın babası olduğunu bilmeden ikisi ciddi anlamda yakınlaşıyor.Kacey Reed’e yaşı ile ilgili yalan söylüyor ve bu anlaşılınca tabi ki Reed kızarak uzaklaşıyor.Sonra Kacey yine ciddi yaralandığı bir durumdan kaçarken Tara’nın evine sığınıyor ve yerleşmeye karar verince tekrar yolları kesişiyor.Kendini savunma konusunda Reedden de destek alıyor.Sonrası malum. Konu ve işleyiş cidden akıcı.Ben yazarın kalemini çok sevdim.Duygularına karşı savaşmaları,yanlış olduğunu bilmelerine rağmen aşka yenik düşmeleri hem hüzünlüydü ve nefes kesici.Çok hızlı ilerleyen ilişkilerden hoşlanmıyorum.Bu tam tadındaydı.İki karakteri de sevdim. Tek hoşlanmadığım sonlardaki Tara ile ilgili kısım oldu bence çok gereksizdi ve kitabın akışını bozdu.O yüzden bir puan kırdım.Onun dışında mükemmeldi. Yazarın maalesef hiçbir kitabı Türkçeye çevrilmemiş.Ve araştırdığım kadarıyla çok güzel kitapları var.İnşallah yayınevlerinden biri çevirma kararı alır.Bu kitabı da güzel bir çeviri ile tekrar okumayı isterim.Türün meraklılarına ve 18 yaş üstü olan herkese tavsiye ederim.
2025 20. kitabı
Okunma: 23 Ekim 2025 19:07
Yaş farkının getirdiği sıkıntıları ve travmaları iyi anlatan bir kitap oldu benim için. En sevdiğim yanı ise diğer age gap kitaplarında olduğu gibi yaş farkı geçiştirilmemişti. Tam tersine bunun getirdiği sıkıntıları ve zorluklarla yüzleştik. Bunu sevdim. Birbirlerine olan çekimleri inanılmaz derece de hissediliyordu ama maalesef Tara yüzünden tadını pek de çıkarmadılar. Tara'ya bu sebepten dolayı başlarda çok kızgındım. Sonra aşırı derecede onaylamamasının arkasındaki sebebi öğrenince içim anlayışla doldu. Sonra bu meseleyi yaklaşık iki yıl kadar uzattı ve onların bir araya gelmesine mani olduu. Neyseki onu da bir şekil atlattık. Yanii kısaca güzel bir imkansızdan doğan aşk hikayesiydi. Age gap seven herkese de öneririm.
2024 54. kitabı
•Jennifer Hartmann - Older• #kitapyorumu HTKK İngilizce grubu temmuz(?) ya da ağustos kitabıydı Older. Grunun atom karıncalark Zeynep ve Beste bir çırpıda okudu tabii. Benim ekim ayı kitaplarımdan
2025 77. kitabı
Okunma: 28 Ağustos 2025 00:00
Kitabın anlatımında akıcılığında vs hiçbir sorun yoktu. Sadece ben tropeları bilerek okumama rağmen okurken sürekli olanları kabullenemedim djsjsj Normalde görmezden gelebiliyorum ama bu sefer nedense olmadı, bu da tamamen benden kaynaklı bir sorun. Genel olarak kitapta eleştireceğim çok bir şey yok. Bir tek Reed'in tutarsız söylemleri/davranışları beni darladı ama o da genel olarak olması gereken bir şeydi (sanırım?). Güzeldi ya, ben keyif alarak okudum ama asla herkese hitap edecek bir kitap değil.
2025 65. kitabı
Sevmedim diyemem ama bayılmadım da. Yaş farkı değil sanırım benim sevmeme nedenim. Akadaşının babası olması şart mıydı? Özellikle de Tara'nın travmasını okuduktan sonra, genel anlamda güzeldi ama yazarın diğer kitaplarına nazaran o tadı alamadım. Acı, çöküş vs o duyguları çok güzel kullanmış ama dediğim gibi tek bir kısım benden eksi aldı.
·512 syf.·
2026 5. kitabı
Herkese selam. En az Gizli SaklıGizli Saklı kadar kötü bulduğum, okurken beni çok rahatsız eden bir kitapla geldim. Herkese hitap etmeyecek bir kitap olduğunun üzerinde de durmakta fayda var. Bana da etmedi zira.
2026 6. kitabı
Okunma: 23 Ocak 2026 01:47
Older kitabının yorumu ile geldim.Yazarın çıkan iki kitabını da okuyup sevmemiştim.Bunu da pek okumayı düşünmüyordum aslında.Ama age gap konusunu ele alış şeklini merak ettim.İyi ki de okumuşum,
2026 2. kitabı
Okunma: 06 Ocak 2026 02:50
Yazardan okuduğum üçüncü kitap Older ile geldim. Bu senenin favori kitaplarından oldu şimdiden. Yaş farkı, imkansız aşk, aile sorunları ve en iyi arkadaşımın babası teması çok iyi yazılmış. Yazarın
Selam :)
2026 19. kitabı
Ben bu yazarın kalp attığı sürece kitabını da çok beğenmiştim bu kitabı da çok güzeldi , akıcı ve sürükleyiciydi. Kitap arkadaşının babasına aşık olan bir kızı anlatıyor. Reed ve Halley. Kızın yaşadıkları hiç kolay değildi. Kitap boyunca kıza üzülmekten yapma geri dön demekten dilimde tüy bitti desem yeridir. Ben bu tarz kitapları çok seviyorum ve acayip ilgimi çekiyorlar bu benim öznel yorumum tabi. Kitapta yaş farkı var. Arkadaşının babasına aşık olan bir kızı anlatıyor. Ona göre okumanızı tavsiye ederim...
2026 17. kitabı
Okunma: 26 Şubat 2026 17:32
Merhabalar Öncelikle minik bir uyarıyla başlamak istiyorum Bu kitap herkes için uygun olmayabilir. İçerisinde ciddi yaş farkı, yasak bir ilişki, ve ağır travmalar barındırıyor. Bu temalar sizi