kameraMehmet Kasım Yalçınkaya @KasimylcnkyaaDin · 2ay · Okuduucnokta_yatay-1“O, insanlar arasında günaha en uzak kimseydi, “Onun kadar ailesine şefkatli kimse yoktu, “O, insanların en iyisi, en yardım severiydi.”kameraO'nun Gibi Yaşamak, Fatih KurtSayfa 77 - DİB
kameraMehmet Kasım Yalçınkaya @KasimylcnkyaaDin · 2ay · Okuduucnokta_yatay-1O, YAŞAYAN KUR’ANDI“Allah resûlü, Kur’an’ı anlatarak değil de yaşayarak öğretmeyi tercih etmişti.”kameraO'nun Gibi Yaşamak, Fatih KurtSayfa 53 - DİB
kameraYusuf AYDIN @_yusufaydinn_Din · 4ay · Okuduucnokta_yatay-1Allah'ım! Seni zikretmek, sana şükretmek, sana güzelce ibadet etmek için bana yardım et! Hz. Muhammed (Sav)kameraO'nun Gibi Yaşamak, Fatih KurtSayfa 149
kameraMensure @BiyoloK4ay · Okuduucnokta_yatay-1Peygamber efendimiz, Rabbinden kral peygamber değil kul peygamber olmayı istemişti. Böylelikle o, dünyanın geçici nimetlerini değil Allah'ın rahmetini nezdindeki nimetlerini her şeyden üstün görüyordu.kameraO'nun Gibi Yaşamak, Fatih Kurt
kameraMensure @BiyoloK4ay · Okuduucnokta_yatay-1Nebi(s.a.s) Göz yaşarır, kalb üzülür fakat biz ancak Rabbimizin razı olacağını söyleriz.kameraO'nun Gibi Yaşamak, Fatih Kurt