Önsöz- 144. Sayımız Münasebetiyle Ötüken ne değildir?- Caner KARA Türk korkusu- Hüseyin Nihal Atsız Macaristan’da Turancılık büyüyor- Vona Gábor (JOBBİK) Ahmet Cevdet Paşa’nın Tarih felsefesi- Murat Yılmaz (TRABZON) Güney Azerbaycan’da milli uyanış- Çağrı – Mahmutali Çehreganlı (GAMOH) Irak Türkleri’nin Bugünkü Durumu- Avukat Sadun Köprülü (ITC) Alfabeyi Kutsallaştırmak – Yar. Doç .Dr. M. Levent Yener ( ÇOMÜ) Benim Türkçülüğüm ve Şeriatçılığım- Mohammed Solih ( Özbekistan Erk Hareketi) Atalar sözü ile bir Kömen ülkesini kapılarını aralamak- Burak Kıyıcıoğlu (SAMSUN) Yeni(den) medeniyet tasavvuru ne demektir? Ne Olmalıdır? – Yar. Doç. Dr. Alptekin Yavaş (ÇOMÜ) Promete Hareketi- Emre Kizir (ANKARA) Tarih Düşmanlığı- Yusufhan Güzelsoy (BİŞKEK) Türk Eğitim Sistemi nasıl olmalıdır- Muzaffer Eraydın (MERSİN) Anayasal Yıkım 1 – Mustafa İlker Özbek (NİĞDE) Sekeller Neden Tanınmıyor?- Levente G. Borbely (SEKELİSTAN) Genç Atsızlar Teşkilatına it’afen (ŞİİR)- Heydər Oğuz (NAHCİVAN) Bağımsızlık Olmazsa kültürümüz tehlikede (SÖYLEŞİ)- Júlia Dávid (SEKELİSTAN) Ölümden Öteye (ŞİİR)- Muhammed Kayrancı Ağlatır Beni (ŞİİR) – Ozan Elmir Abbasoğlu ( BAKÜ)