Kusursuzca Kusurlu #6

Neva Altaj
ASYA Aileme geri dönemem. Onlara layık değilim. Bir daha asla onlardan biri olamam. Tanıdıkları, sevdikleri ve hatırladıkları kız kardeşleri, kalmadı. Artık yok. Ta ki ona kadar... Beni yanına alan kişiye... Beni şeytanlarımdan, korkularımdan ve yaralarımdan kurtardı. Şimdi tekrar birleştiriyor. Parça parça. PAVEL İnsanlarla yakınlaşmam, Ve kesinlikle kimseye ihtiyacım yok. Ona kadar... Şimdi tek istediğim o, tek ihtiyacım olan. İçimdeki bencil piç, onu çalmak istiyor, Sadece bana ait olsun diye. Ama artık bana ihtiyacı yok. Gitmesine ve uçmasına izin vermeliyim, uçmasına yardım eden kanatları kıramam. O benim değil ki elimde tutayım. Seveyim, sahip olayım. Parçalanmış ruhuma onsuz hayatta kalmayı öğretebilir miyim?
256 sayfa · İlk Yayın Tarihi: Mart 2023

8/10 puan verdi
Parçalanmış ruhlar
Herkese Merhaba, Serimizin 6. Kitabınından devam ediyoruz. Kitaba başlamadan önce ne olduğunu bilerek başladım, aslında bu tarz konulu kitapları okumam. Sizin bilginiz üzere kitap konu bakımından ağır ( cinsel istismar), pskikolojik olarak okumayı tercih etmezdim ama yazarı bildiğimden ve okuyan güvendiğim insanların yorumlarına güvendiğimden
2/10 puan verdi
Abla sen p*rno yazmaya devam et(!) travma senin neyine
Bol bol spoiler içerir! Bu seriyi okuyanlar nasıl beğeniyor hâlâ anlamış değilim. Bu kitap da Pavel aşırı iyi denilmesi üzerine toplumu zehirleyen bir kitabın daha toplumu zehirlediğinin üzerinde durmak ve linçlemek için okudum. Zaten kitabı okurken zekaya beyine falan ihtiyaç duymuyorsunuz. Ben de şu an yorgundum, şunu eleştireyim dedim
9/10 puan verdi
Asya abisi bara gitmesine izin vermediği için Sienna ile birlikte dışarı çıkar,bara gelir ama Siennanın işi çıktığı için erken ayrılır.Asyanın yanına bir adam gelir saatlerce konuşurlar,ve onu eve bırakmayı teklif eder.Taksi çağırmak için dışarı çıktıklarında ise Asya'yı kaçırır.Onu 1 ay uyuşturucu ile fah!şelik yapmaya zorlarlar.Ve kaçtığında Pavelin arabasının önüne atlar.Pavel onu kurtarıp evine götürür ve yaralarını iyileştirir.Bir birlerinin yaralarını sarırlar ve sonunda aşk oluşur Yaş farkı baya vardı rahatsız olanlar okumasın) Serinin favori kitabımm buuuu --------------♡︎
7/10 puan verdi
Kusursuzca kusurlu serisi #6
Merhaba kusursuzca kusurlu serisinin 6.kitabına da okudum ve inceleme yazmaya geldim. Cinsel istismara uğradıktan sonra bir fuhuş çetesine satılan Asya ve Rus mafyasının iki kulübünü yöneten Pavel kitabımızın başrolleri Asya bir akşam kardeşiyle birlikte korumaları olmadan ve abisinin haberi yokken bara gidiyor ve orada bir adamla tanışıyor.
7/10 puan verdi
Nevanın #kusursuzcakusurlu serisinin basit ama vurucu aşklarının herkes gibi bende bağımlısıyım tabi ki. Serinin dördüncü ve beşinci kitapları pek beğenilmediği için hiç o kitaplara girmeden direk altıncı kitaba Asya ve Pavel'ın kusurlu aşklarına başladım ve tabi ki yine çok sevdim. #nevaaltaj ın erkekleri hastalıklı ama pek güzel seviyor yahu. Cep kitabı misali cep aşkları, kısa, az, öz ama etkili. Yani demem o ki hızlıca okunup hemen biten, bitince de yüzünüzde hoş bir tebesüm, kalbinizde de sevgi kıvılcımları bırakan bir kitaptı kendileri. Yine sevdim, pek sevdim.
10/10 puan verdi
Parçalanmış Ruhlar/Neva Altaj #kitapyorumu Asya kız kardeşiyle gittiği gece kulübünde tecavüze uğruyor ve ardından o kişi tarafından fuhuş çetesine satılıyor. Kaçmaya çalışan kızların hepsini öldürüldüğünü bilen Asya tek bir şansı olduğunun ve bunu güzel değerlendirmesi gerektiğinin farkındaydı. Bir gün gittiği müşterisi ani bir şekilde ölünce ne yapacağını bilemeyen Asya, onu almaya gelen adamlar tarafından uyuşturucu verildikten sonra ellerinden kaçmayı başarır. Tam kaçarak caddeye çıkan Asya kendisini Pavel’in arabasının önünde bulur ve oraya yığılır kalır. Arabasının önündeki kızı gören Pavel ilk önce ne yapacağını bilemez fakat daha sonrasında kızın rahatsız olduğunu anlar ve onu doktora götürür. Herşey doktordan kızın durumunu öğrenip evine götürmesiyle başlar. Asya artık Pavel’i bir kurtarıcı olarak görüyor . Onunla iyileşiyor onunla vakit geçirmeye alışıyor. Buralarda Pavel’in yaklaşım şekli kıza yardımcı olma çabası ve onu ürkütmemesi o kadar güzel yazılmıştı ki Kız mesela onu öpmek istiyor ama Pavel hem yaşadıklarından hem de aradaki yaş farkından dolayı geri çekiliyor Sayfalar aktıkça içimde Asya’ya karşı olan şefkat ve Pavel’e karşı olan gururlu anne bakışım asla azalmadı Yazar burada kesinlikle TSSB sendromunu aşırı güzel geçirmiş hikayeye ve okuyuculara Çok zevkle ve severek okudum. Kesinlikle bu yıl favorilerim arasında girdi +18 Ve kesinlikle HASSAS İÇERİK
Puan vermedi
Kitap o kadar etkiledi ki beni. Söze nasıl başlasam bilemiyorum. Yazarın diğer kitaplarını ne kadar sevdiysem bu kitabını da o kadar çok sevdim. Bir önce ki kitabı son kitap sanıyordum ama değilmiş ve bu duruma sevindim aslında. Asya kardeşiyle gece kulübüne gidiyor ve çıkışta da kaçırılıyor. Hayatı tam o zamandan sonra sarpa sarıyor. Kaçıran adamlar kız istediğini yapsın diye bağımlı hale gitiriyorlar, Asya'ya yapmadıkları kalmıyor. Neyse bir süre sonra kaçmak için fırsat bulur. Tam bu sıra da Pavel'in arabasının önünde bayılıyor ve Pavel de evine götürüyor, doktoru çağırıp tedavi ettiriyor. İkisinin hikâyesiyse bundan sonra başlıyor. İki yaralı olan insanın birbirlerine sahip çıkarak o yaraları sarmaya ve mutlu günlere gitmeye çabalıyorlar. Eklemeden geçemeyeceğim Pavel'in Asya için yaptıkları, ona yaklaşım şekli beni çok etkileyen ve hoşuma giden kısımlardan biri oldu.
Puan vermedi
Gerçekten okurken zorlandım. Çok üzücü ve hassas bir girişi vardı. Tecavüz ve her türlü istismarın insan ruhundaki ve bedenindeki etkilerini hissettim. İstismarın kişinin kendine saygısını, karar verme yeteneğini mahvetmesini iyiye yakın bir şekilde anlatmıştı. Ve keşke her acı kolay silinebilse...
9/10 puan verdi
Neva Altaj seriye yine çok güzel bir kitapla devam ediyor ve en güzeli seri için devam kitabının müjdesini verdi sonda yazdığı bir ekte 9-10 ay sonra çıkar herhalde . Serinin her bir kitabı farklı şekilde güzeldi benim için . Burada tüm kitaplara göre en büyük yaş farkı var çiftin arasında . Fakat çift inanılmaz hem erkek hem kadın birbiri ile muhteşem uyumluydu ilaç gibi oldular . 18 yaşındaki Asya birkaç ay önce kız kardeşi ile gittiği gece kulübü çıkışı kaçırılıyor . Ve o zamandan sonra başına gelenler cehennemin bir versiyonu resmen . Bir gece kaçmak için bir fırsat görüp bunu kullanır. Pasha 33 yaşında bizim şahane Pakhan' ımız Roman'ın Kulüplerini yönetiyor 10 senedir Bratva ile beraber . Bir gece arabasının önüne çıplak bir kız fırlıyor Asya tabi onu kurtarıp evine getiriyor .Paşa /Pavel 3 yaşında kilise önüne bırakılmış bakım evi vs ile devam etmiş kısaca bombok sevgisiz ailesiz bir hayatı olmuş bir adam .Asya'nın yanına taşınmasıyla kadının iyileşmesine yardım etmeye kendini adadı resmen .Kız zaten inanılmaz kötü durumdaydı bu sırada kızın çok güçlü bir İtalyan mafya ailesinin kızı olduğu abisinin kızı deli gibi aradığını öğrendik . Bu noktada kitap daha çok ikisi arasındaydı mafya kısmı geride kalıyor ama ben yine çok beğendim . Adam klasik bu kitaplarda olan şahane yakışıklılardan değil mesela o hoşuma gitti . Fakat adama bittim bu nasıl bir tatlılık bu nasıl sevgi arkadaş kusursuzdu bebeğim . Kitapta bizim önce geçen kitaplarda olan adamlarımızı görmek çok tatlıydı tabi :D
Fractured SoulsNeva Altaj · Independently published · 2023832 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.